2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی؟؟  فک کنم ی چیز ظریف بشه فقط

نمیدونم من چون علاقه ای به طلا ندارم اصلا طلا نمیخرم

برو ببین خلاصه یچی گیر میاری

هزچی هست بخر چون اگه نخری پوله دستت نمیمونه😂

I am a queen because I have a cute mad king

فک نکنم ب طلای انچنانی برسه ,اگه نیاز به چیز شخصییی داری بخر,لوارم ارایشی و لباس و چیزی اگه نه یه قرعه کشی شرکت کن ماه به ماه ازین بردار پول اونو بده تا ببری بیشتر بشه,بعد طلا بخر,من خودم این ماه یه تومن پس انداز داشتم سوهرمو دعوت کردم یه سفر سه روز رفتیم شمال به خرج من,خیلیم خوش گذشت

دختر پاییز
شوهرم میگه کمه به این پولا هیچی نمیدن 

گشواره حلقی بخر از این نوزادیا 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

کم اجرت بخر..

من یکشنبه بود گرفتم خود طلا بود ۴۵۵ من گرفتم گرمی ۴۶۵....ی پلاک تو گردنی ی گوشواره  ی اویز ساعت میدن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فک نکنم ب طلای انچنانی برسه ,اگه نیاز به چیز شخصییی داری بخر,لوارم ارایشی و لباس و چیزی اگه نه یه قر ...

ممنون قرعه کشی هم خوب فکریه

چقد خوبه که دلت میاد خرج کنی آفرین 

ممنون قرعه کشی هم خوب فکریه چقد خوبه که دلت میاد خرج کنی آفرین 

اصلا ولخرج نیستما خیلی اقتصادی و اهل پس اندازم ولی خودم رو لایق تفریح و بهترینا میدونم ,و پولمو به باد نمیدم اما خرج درست میکنم.ایشالا توهم پولتو جایی خرج کنی ک دلت راضی باشه گلم

دختر پاییز