زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرچ کنی میاد...هر سن تست خودشو داره بچه ها رو از نطر مهارتی برسی میکنه ...اگه کاری رو هم انجام نمیدن باهاشون تمرین کنید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تو اجتماع ک زیاد نمیبرمش اینم بی نهایت شیطونه از همه لحاظ حرف زدن حرکات فیزیکی هوشی رشد و همممه چیز
حتما ببرش روزی ی ساعت باید با همسالانش باشه حالا پارک خانه بازی یک کلاس خلاقیت....خلاقیت رو ک راصی ام میبرمش دوتایی نیشینیم همون شبیه کارگاه مادر کودک سه سالو دو ماهش پسرم
سرچ کنی میاد...هر سن تست خودشو داره بچه ها رو از نطر مهارتی برسی میکنه ...اگه کاری رو هم انجام نمیدن ...
من از لحاظ فهمیدن مفهوم بعضی جملات پسرم مشکل داره ،آخه ۳سال ونه ماهشه ولی هنوز جمله بندی هاش کامل نیست وفعل ها رو صحیح نمیگه ولی خب کلا ۶ماهه شروع کرده به جمله بندی،قبلش فقط کلمه میگفت حدود۹۰ کلمه،گفار درمان به پسر من میگفت مشکل عدم توجه داره ولی من دیگه نبردمش
من از لحاظ فهمیدن مفهوم بعضی جملات پسرم مشکل داره ،آخه ۳سال ونه ماهشه ولی هنوز جمله بندی هاش کامل نی ...
بهترین کار بردن کلاس و تایمی کنار همسالانش بودن خودت باها زیاد حرف بزن کتاب داستانا رو تعریف کن بخواد ک اونم برات تعریف کنه ...بارها شده چیزی رو گفتم یاد نگرعته ولیی تا از دست ی همسالش دیده سریع یاد گرفته...بزار با اونا باشه و همکلام و هم بازی شه....تنوع بده تو تفریحاتش پارک خانه بازی انواع زبادی داره... استخر میتونی ببریش مخصوص مادرو کودک ارامش میده