2777
2789

میتونی موز ورقه کنی بذاری روش سس شکلات هم بریزی

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار مدل داره کیک بستنی. کنار کیک یه تیکه بستنی میزارن میشه کیک بستنی... یه مدل دیگه تکه های کیک میریزن تو بستنی وقاطی میکنن.... یه مدل دیگه لای لایه های کیک بستنی میریزن

میتونی ساده درست کنی اگه هم کیکت شکلاتیه موز و تون فرنگی بزاری خیلی خوشمزه میشه

اوکی عزیزم کیک رو باید از وسط نصف کنم بعد بستنی رو باید بزارم باز بشه

من عاشق زندگیمم 😍 
اوکی عزیزم کیک رو باید از وسط نصف کنم بعد بستنی رو باید بزارم باز بشه

ابن سلیقه ای بزاری وسطش

بعضیا کیک قاطی مستنی میکنن

اره کمی بزار بستنی نرم بشه بعد هرمدل دوست داری کار کن بعد بزار تو فریزر خودشو گرفت سرو کن

بی خیال باش تا کامروا باشی

سس شکلات اگه اماده نداری شکلات قهوه ای رو با یکی دو ق روغن مایع بذار رو بخار کتری تا ذوب شه  سریع هم بزن باز بشه حواست باشه بخار یا اب تو ظرف شکلاتت نریزه . روون ک شد ی کم سر د شد بریز روی لایه های بستنی . همون بنماری کردنه . سرچ کن میاد 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

راستی میتونی قاطی بستنیت یکم بیسکویت اورئو پودرشده بزنی اونم خیلی باحال خوش طعم ولی زیاد نباشه رطوبت بستنیو بگیره،ایرانیش میشه همون بیسکویت بزرگای سلامت که کرم داره کاکائوش