2777
2789

سلام..من یه بچه ده ماهه دارم .الان باردارم ..خونه مادر شوهرم زندگی میکنم ..آسم دارم .....واسم سخته این ۱۵ تا پله را بیام بالا ..درضمن پله ها را دوتا یکی کردیم که شده ۱۵ تا و گرنه ۳۰ تا میشد...با این آسمم سخته از این پله ها بیام بالا .موقعی هم که باردار میشم استراحت مطلقم چون تنگی نفس حتی نمیزازه بخابم چه برسه بخام این پله هارا بیام بالا و پایین...یه مادر شوهر حسود فضول بخیل دارم که خیلی اذیتم میکنه..شوهرم بچه اخره و هفتمی میشه..طبقه بالارا هم خودش ساخته و در قبالش یه برگه نوشته و همه امضا کردن که ماله ماست این خونه ..خودم یه دانگ از اینجا دارم ...خونم یه حال ۲۰ متری با یه اتاق خاب کوچیکه ..الان که باز حامله شدم به شوهرم میگم طلاهامو میفروشم ماشینم بفروش .یکمم اسباب از جهیزیم هست میدیم مامانم و پولشا میگیریم که بعد دوباره بتونم ازش بخرم و یه خونه کوچیک بگیرم .چون جام کمه .خیلی بخدا سختمه ..مادر شوهرم اخلاقش جوریه که سادیسم و مشکل روانی داره  خوشش میاد بچه هارا اذیت کنه حتی نوه های خودشا و من تا خودم نباشم نمیزارم بچم پیشش باشه  شوهرمم بچه ننه ایه .میگه خونه نمیخام بخرم از بغل مامانم تکون نمیخورم .تو اصلا با مامان من خوب نیسی (درحالیکه کلی محبت بهش میکنم) و بهونه کرده که تو از عمد میخای از اینجا بری چون نمیخای بچه به مادرم اینا عادت کنه!!!!!!!!😨 ..تو اصلا نمیزاری بچه بره پایین و اینا..هرچی میگم وا چکار مادرت دارم اخه .این بچه اخرش از ریشه خودتونه .قبول نمیکنه حرف خودشا میزنه..بگید چجوری راضیش کنم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

ای بابا .خدا خودش بهت رحم کنه .ببین با چی خام میشه شوهر من با غذا و زبون نرم خام میشه .ببین لمش چیه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا .خدا خودش بهت رحم کنه .ببین با چی خام میشه شوهر من با غذا و زبون نرم خام میشه .ببین لمش چیه& ...

این با شکم زیر شکم با هیچی خام نمیشه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
به دکترت بگوباهاش حرف بزنه وبگه مشکلت ازلحاظ بارداری وآسم جدی هست

خودش میدونه ..

کاش قبل بارداری سنگاتو وا میکندی خیلی سخته خونه کوچیک با بچه 😐🐀

نمیشد..میگف ما مگه چند نفریم یا چن تا بچه داریم بسه همین یه اتاق زندگیتا کن زن😐

این با شکم زیر شکم با هیچی خام نمیشه

دوستمون راس میگه ب دکترت بگو ازش خواهش کن بش بگه ک پله براش خطرناکه نبتید استرس داشته باشه دور از جون هم بچه در خطره هم خودش 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
با دکترت هماهنگ کن بهش بگو. یه بار وسط پله ها غش کن. برید دکتر باهم. دکترت بگه اون خونه و پله هاش و ...

الان داشتیم بحث میکردیم من گفتم مریضم سخته این پله ها برام ..اون میگع تو از مادرم خوشت نمیاد میخای از اون جدا شی..نمیفهمه

وای...قهر کن برو خونه بابات

به تخم مرغشم نیس .تازه راحت میره پی رفیق بازیش