2777
2789
عنوان

بد قولى خانواده همسر،لطفا همتون بياين به كمكتون نياز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 83 پست

ما هم‌چهارماه تلویزیون نداشتیم اگر دارین بخرین خودتون اما به شوهرت بگو که دیدی خانواده ات چه جورین دیگه تا اخر عمر از من انتظار نداشته باش، باهاشون سرد و غیر صمیمی باش 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون بخرین.دعوا راه نندازین

بخدا كلى بدهى داريم...

اصلا قصدم دعوا نيست ولى ميگم چرا قبل عروسى نگفتن يه كاريش ميكرديم...

با اينكه خودشون اصرار به سريع عروسى گرفتن داشتن از طرفى اين حرفش كه گفت بنداز گردن پدر زنت خيلي بهم برخورد واقعا...

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
اگه شوهرتو دوس داری ول کن ایشالا خودتون میخرید ولی دیگه بشناسشون

بخاطر شوهرم نبود يه ثانيه هم نميموندم...

اينا پشت قباله ازدواج نوشتن اينارو ولى انجام ندادن...

دارم ديوونه ميشم حالا زنگ زدن امشب شام بياين اينجا ولى نميدونم واقعا چجورى روشون ميشه....

بخدا كلى بدهى داريم... اصلا قصدم دعوا نيست ولى ميگم چرا قبل عروسى نگفتن يه كاريش ميكرديم... با اين ...

ببین اقساطی میتونین بخرین اما هر بار که شوهرت قسطشو میده بهش یاداوری کن کار زشت خانوادشو

الان شاید برات سخت باشه اما باور کن یه عمر راحتی چون دیگه نمیتونن از شما توقعی داشته باشن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
بدقولی کردن درست نبوده ولی جهیزیه کلا با خانواده عروسه اونا هم اگه چیزی بخرن در واقع کمک محسوب میشه& ...

😐

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

فکر نمیکنی وظیفه همسرته؟!!

همینطور نشسته تا یروزی اونا بخرن؟

الان بدون لباسشویی چطور لباس میشوری؟

دیگه جهزیه دادید کاش یه لباس شویی هم داده بودید چیه منت بقیه را کشیدن سر یه لباسشویی اینطوری کل جهزیه میره زیر سوال انگار هیچی ندادی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چقد عوضین.اه حالم بهم خورد.شوهرت بره تلویزیونشونو برداره بیاره تا بفهمن حرف ک میزنن باید عمل کنن

بخدا ميخواست همين كارو بكنه گفت بهش تلويزيونتو بده بمن خودت جمع كن پول برو بخر ببينم يه روزم ميمونى تو خونه بدون تلويزيون؟؟

ساكت شد...

ما كلا رسممونه همه ي وسايلا رو عروس جهاز مياره از جا كفشي بگير تا خود زير اتو از وسايل برقي بگير تا خود ماشين ظرفشويي 

شماها كجايين كه اينجور رسما رو دارين كه خونواده داماد بخره خوشبحالتون حالا استارتر جان برا شمام بدقولي كردن كارشون واقعا زشت بوده 

وظیفه شوهررررررررته بخرررررررره

دورت بگردم وظيفه همسرمه بخره من به اين واقفم ما حتى هزينه عزوسيم خودمون داديم...

ولى موضوع اينجاست چرا گفتن ميخريم و نخريدن قبل عروسى ميگفتن ماهم يه فكرى ميكرديم ميخريديم يه جورى...

اينا منو ميسوزونه 

اينكه ميگن بنداز گردن پدر زنت ميسوزم

هیچی وقتی اونقدر ادم نیستن رو حرفشون بمونن رفت و امد نکن باهاشون خودتو راحت کن 

بخدا از اون روز نه زنگ زدم نه چيزي حالا امروز پدر شوهرم زنگ زده به همسرم كه حتما بياين نياين روتونو نگاه نميكنم ...

البته اينم بگم پدر شوهرمن در واقع هيچ كاره ست...

همه چي دست مادرشوهرمه...