2777
2789

سلام دوستان

من الان تقريبا سه هفته از عروسيم ميگذره،من و همسرم دو سال و نيم نامزد بوديم.

بچه ها طبق صحبت هايى كه خونواده ها باهم كرده بودن خانواده همسرم بايد تلويزيون،لباسشويي و اجاق گاز ميگرفتن كه البته خونه اي كه ما توشيم اجاق گاز داشت خودش و نياز به تهيه نبود،

اما لباسشويى و تلويزيون رو تهيه نكردن،

دم عروسى بهمون گفتن شما كاراى فرماليته و ايناتونو انجام بدين ما تلويزيونو لباسشويى رو ميگيريم كاراشو ميكنيم منم گفتم باشه،

حتى گفتن ما تو بدهى و ايناييم يه تلويزيون داريم يه سال استفاده شده بديم تعمير كنن اونو استفاده كنيد منم گفتم باشه اشكالى نداره درك ميكنم موردى نداره...

ولى اونم انجام ندادن،

شب عروسى اومدم خونه ديدم نخريدن همسرمم شوكه شد گفتن تا آخر هفته ميخريم...

و بازهم نخريدن تا اينكه يه چند روز پيش همسر من تماس گرفت با مادرش گفت پس كى ميخواين بگيرين؟

گفتن به ما مربوط نميشه خودت بايد هزينه زندگي خودتو بدى برو بخر...ملت ٣٠٠ميليون جهيزيه ميدن بنداز گردن پدر زنت....

ما اصلا مونديم واقعا...

از اون روز دارم آتيش ميگيرم بخدا احساس ميكنم باهام بازى شده....

ميخواستم بدونم من چه رفتارى بايد داشته باشم،؟چكار بايد بكنم بنظرتون؟؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زشتتتت 

بنظرم تا میتونی باهاشون سرد برخورد کن

خونشون کم برو 

رفتی اصلا از جات بلند نشو 

دعوت سالی یبار بیشتر نکن

خودشونم خواستن سرزده بیان بگو شرمنده ما نیستیم😐

آدم واقعا میمونه چی بگه

زندگی بچه خودشونم براشون مهم نیس 

انگار معامله میکنن!!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

همسرتون باید تهیه کنه. وظیفه ایشونه. حالا خانواده اش بدقولی کردن دیگه کاری نمیتونین بکنین. شانتون رو هم پایین نیارید و به روشون نیارید. به هیچ وجه خانواده شما هم نخرن. همسرتون هر وقت تونست بخره