2777
2789
نه دولتی معاون مدرسه ام.شانس آوردم ماه پنجم موقع خرداده امتحانا شروع میشه .سبکتره کارم .بعدشم تیر و ...

منم معاون پرورشی ام 😂 از شانس بد من فروردین باردار شدم خوردم به جشنای روز معلم و جشن فارع دلتحصیلی بچه ها بعدم تابستون  و تزیین مدرسه و بعد اول مهر و جشناش و روز دانش اموز و ....😢😢😢😢 طفلی بچم خیلی همکاری کرد دقیقا تا روز قبل سزارینم مدرسه بودم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
منم معاون پرورشی ام 😂 از شانس بد من فروردین باردار شدم خوردم به جشنای روز معلم و جشن فارع دلتحصیلی ...

وای چه بد.چرا تا روز قبل عمل مدرسه بودی؟من شنیدم ماه هفت به بعد دیگه مرخصی با حقوق میدن؟رفتی و پیگیری کردی بهت ندادن؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بد.چرا تا روز قبل عمل مدرسه بودی؟من شنیدم ماه هفت به بعد دیگه مرخصی با حقوق میدن؟رفتی و پیگیر ...

ماه 7 میشد اول مهر مدیرمون دست تنها بود نمیشد مرخصی گرفت در مجموع هم من حالم خیلی خوب بود اذیت نبودم 

من نیروی ازاد اموزشو پرورشم اگه نرم جایگزین میکنن و بعدش قبول نمیکنن ابان زایمانمه و مدیر برای سال ...

یعنی چی 21 س درس داده ؟ اگر نیروی ازادی و ابان زایمانته که نمیتونی بری فقط بگو بیمتو برات بریزن تا بتونی از بیمت استفاده کنی 

بستگی به شرایطت داره

من هر دوبار که باردار بودم البته دوقلو نداشتم تا لحظه آخر رفتم سرکار  

تو همکارامم بودن کسایی که دوقلو داشتن

تا شش ماه میومدن

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
ماه 7 میشد اول مهر مدیرمون دست تنها بود نمیشد مرخصی گرفت در مجموع هم من حالم خیلی خوب بود اذیت نبودم ...

ببخشید برای خودم دارم میپرسما.شما تقاضا دادی و بهت ندادن چون دست تنها بود؟یا خودت لطف کردی و موندی؟

یعنی منم شهریورو بخوام بگیرم ممکنه بهم ندن؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
یعنی چی 21 س درس داده ؟ اگر نیروی ازادی و ابان زایمانته که نمیتونی بری فقط بگو بیمتو برات بریزن تا ب ...

گفت برای زایمان دو هفته مرخصی میتونن بدن

مدرسه ما مجتمعیه و مدیر دستش باز نیست چندان و رئیس اصلی یک نفر دیگه س

اگه نرم قرارداد نمیبندن که بهم بیمه بدن.ما سه ماه تابستونم بیمه نیستیم

به کارم ام خیلی نیاز دارم و هم علاقمندم میخوام صحبت کنم ساعتمو کمتر کنه که بچم بیشتر شیر خودم رو بخ ...

ان شالله 

من برا پسرم صبح شیر میدوشیدم شیزش میدادم و میرفتم، ظهر می اومدم دوباره همین، فقط هم شیر خودمو خورد

شمام حتما میتونید

ساعت کاری معلم ها هم که کلا کمتره و نصف بقیه جاهاس، به خوبی میگذره ان شالله 

ان شالله  من برا پسرم صبح شیر میدوشیدم شیزش میدادم و میرفتم، ظهر می اومدم دوباره همین، فقط هم ...

امیدوارم کردی  ممنونم

همش میگفتم‌نکنه سرکلاس شیرم بریزه چون برای دخترم میریخت  پد هم جواب نمیداد

بیشتر هم‌نگران این بودم‌شیرم‌خشک شه چون هفت هشت ساعت شیر نمیدم

ممنون عزیزم  

گفت برای زایمان دو هفته مرخصی میتونن بدن مدرسه ما مجتمعیه و مدیر دستش باز نیست چندان و رئیس اصلی یک ...

عیب نداره اصل سلامتیه بچته سال بعد باز دوباره برمیگردی 

امیدوارم کردی    ممنونم همش میگفتم‌نکنه سرکلاس شیرم بریزه چون برای دخترم میریخت   پ ...

من که از دوماهگی بچم برگشتم سرکار اصلا شیرمم نمیریزه حتی اگه یه روز شیر ندم