2777
2789
من میگن عروس خوبی ام ولی جاریمو میگن بده میخای از جاریم بپرسم؟😂

جلو روت میگن باور کن😁😁

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اخه مگه میشه یکی دونست ؟؟

همونطوری ک این میخاد با خانوادش باشه و وقت بگدرونه و احترام نگه میداره

اما نمیزاره شوهره زیاد با خانوادش بپره

همش میخاد دورش کنه از خانوادش..‌

منظورم ایناس

باید با جفتشون مثل هم باشه

شوهرش ک از جوب نیومده

اونم میخاد با خانوادش باشه...

شخصیت تنها چیزیه که واقعی یا مجازی نداره🙂💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهر شوهرش رقابت نداشته باشه چشمش به مال و اموال پدر شوهرش نباشه همونطور که میگه ما مستقل شدیم ...

معلومه بدجور از عروستون دلخوریا

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اتفاقا شانس گندم جلو روم نمیگن از این و اون میشنوم همش😂

خب پس از بندگان برگزیده ی خدایی😂😂

چرا نرفتی؟

نمیدونم، واقعا دلیل خاصی ندارم، نمیتونم، خیلیم ناراحتم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اسکار بدترین عروس هم به شماتعلق میگیره😀😀😀

ههههه متاسفانه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه عروسمون خوبه کلی گفتم  عروسای مردم اومد جلو چشم و نمک نشناسی پسراشون که یه سال تازه عروسی ک ...

درسته متاسفانه هست اما بازم بنظرم عروس و خواهرشوهرا جوونن بی تجربه ن اشتباه میکنن مادرشوهرا که مسن و باتجربه ان وعمری ازشون گذشته چرا انقدر بدجنسن