سلام عزیزای دلم میخوام امشب نماز شبم وقرآنم برای اونایی باشه که دلشون بچه میخواد ان شاء الله خدا بهتون فرزند سالم وصالح وسالم بده بحق امام حسین(ع)💚💚💚التماس دعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام لطفا برامنم دعا کن بچم بسلامتی سالم بدنیا بیاد و مثله داداشم مریض نباشه
لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم خداروشکر ک پرنیا مو برامحفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹. ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
سلام من فاطمه ام و دختر خاله ام مهدیه برامون دعا کن به حق این ماه عزیز خدا بهمون فرزند صحیح و سالم پسر بده انشالله.ممنونم
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم