2777
2789
عنوان

کیا دفترخاطرات دارن و براشون مهمه❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 36 پست

منم مینوشتم ازدوران دبیرستان وقتی ازدواج کردم اولین روزعروسیم دفتره خاطراتمو پارک کردم ریزریزکردم که یه وقت شوهرم نخونه انگشتام تاول زد😅

بعدازاون هم یه دفتردیگه برداشتمو هروقت غصم بودوباشوهرم دعوام میشدتوی اون مینوشتم هنوزم دارمش 

دلم میخوادیه روزکه مردم شوهرم بخونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ اتفاق خاصی نمیفته واست؟ بچه؟ شوهر؟ مهمونی؟ یا هزار چیز دیگه من چیزای روزمره رو مینویسم

ازدواج نکردم عزیزم ،مهمونیم اصلا دوست ندارم بیشتر تو خونه ام

خواهرم همه ی دنیامه
چه جالب!منم از 12 سالگی دفتر خاطرات داشتم و تا قبل دبیرستان خیلی برای نوشتن داخلش فعال بودم ولی متاس ...

منم پشیمونم ۵سال خاطراتمو ریختم دور از دست داداشم فضول خان😏

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

منم چن سالی هست مینویسم عااااالیه 

مثلا چن شب پیش سالگرد یکی از بدترین شبایی بود, ک تو عمرم گذروندمو با گریه صبش کردم 

الان با جونو دل پذیرفتم خوبو بد میگذرههه غصه هیچیو نخورم

👄💄👠
یک دفتر خاطرات سال ۸۳و اون یکی سال ۸۶ گاهی میخونمشون ، آره حس خوبی داره 

عزیزم ۸۳ دیگه زیر خاکیه 😍

من قبل از ازدواج چندین سال نوشتم و دارمشون گاهی میرم سراغشون و از خوندنشون واقعا لذت میبرم اما ی م ...

ایشالا زنده باشن دسته گلات😘

چه قدر خوب حتما ادامه بدین

من از سال 85 می نویسم و مثلا الان برمیگردم دفتر سال 90 رو.که عقد کردیم رو باهمسرم میخونیم اشک تو چشمامون حلقه میزنه

تازه قیمت هارو هم مقایسه میکنیم کلی میخدیم

مقلا یکجا نوشتم رفتم سوسیس و ماکارونی و قارچ خریدم با نوشابه و نون شد 2800 تومن

خاطره بازی عالمی داره

الان همه که بچه دار شدیم با جدیت بیشتری مینویسم که پسرم بعدها بفهمه به تخم مرغ میگفت :آیو 😂یا به قند میگفت نینو!!

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

سه ساله مینویسم از وقتی ازدواج کردم😆

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چه قدر خوب حتما ادامه بدین من از سال 85 می نویسم و مثلا الان برمیگردم دفتر سال 90 رو.که عقد کردیم ر ...

عزیزم عشقتون پایدار

اره منم بعضی جاها قیمت نوشته بودم واقعا الان خنده داره مثلا شال خریدم ۵ تومن یا واسه زایمان دختر همسایه ۱۵ تومن بردیم🤣