2777
2789
عنوان

مادرشوهر

578 بازدید | 24 پست

سلام،دو ساله عروسی کردم و یک سال هم قبلش عقد بودیم و پیش مادرشوهرم زندگی میکنم،متاسفانه هرجا باشوهرم میخایم بریم ایشون هم حضور  سرسبز و پررنگ دارن،حتی تو دوران عقد،ارزوی هرجونیه ک باشوهرش بره بیرون اما این مادرشوهرمن همه جا حضور داره،شوهرمم میگه روم نمیشه بهش بگم نیاد،چیکار کنم ک کمتر بشه اومدن هاش؟توروخدا کمکم کنید،خیلی زجرم میده ولی تاحالا تحمل کردم دیگه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر داره ؟؟ اخه مادرشوهرایی که شوهرشون فوت شده معمولا تنها میمونن این جورین 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

شوهرت بایدمقتدرانه بگه   ویایهوتصمیم بگیرین وتواتاق خودتون حاضر بشین بیاین بیرون خداحافظی کنین

اگه گفت منم میام بگین بادوستامون میریم شماحوصله تون اون جمعونمیکشه

پرسیدکدوم دوستا   بگین شمانمیشناسی

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

من زن عموم با مامان بزرگم تو یه آپارتمان هستن با چهار تا بچه وقتی میخواد از طبقه بالا بیاد پایین و برو بیرون چنان بی نفس میره که هیشکی نمیفهممه تازه درراپارتمان ها همش بازه 

بی صدا و بی خبر برو

واحدجدا دارین یااتاق دارین تو خونه مادرشوهرت؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

وای نمیدونید چقد اذیتم میکنه این رفتارش،شایدم بیشتر تقصیر شوهرمه ک اینقد بامادرش صمیمیه،خونه مامانم اینا شهرستانه و ماهروقت میخاستیم بریم ایناهم میگفتن ماهم میایم و بیچاره مامانم ک باید کلی تهیه و تدارک میدید،،خیلی بده اینجوری ی کم سیاست بگید من انجام بدم درمقابل اینا