2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون

167 بازدید | 23 پست

خانما دستم به دامنتون تورو خدا به من بگید من چجور عادت کنم صبحا زود بیدار بشم😭

شما صبحا چجور سرحال بیدار میشید😭

بیدار میشید حالا از رو اجبار چیکار میکنید که خواب از سرتون بپره😭

6 ماهه دارم تمرین میکنم صبحا بیدار شم درس بخونم همین ک الارمم صداش در میاد خاموشش میکنم میگم درس ارزش بیدار شدن نداره😂😂

من نمیتونم کمکت کنم چون خودم یازده بیدار میشم🤣🤣

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیدار که شدی رادیو رو روشن کن...دیگه خوابت نمیبره...برنامه های رادیو خوبه...همراه با رادیو صبحانه بخور ...بعد یک ربع نیم ساعت خاموش کن...برو به درست برس..

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
شب ساعت ۱۰ بخواب

نمیشه😂

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

قبلنا که درس میخوندم شبا ساعت 10 دیگه خواب بودم تا 7_8 صبح ظهرا هم تقریبا 1 ساعت ولی الان اگه صبح نشه 2_3 میشه تا بخوابم متاسفانه خوب دیگه تا لنگ ظهر هم  ادامه پیدا  میکنه.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚