2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیاز بردار شروع کن خورد کردن دیگه راحت اشکا رو ول بده بیا هم چشمات ضدعفونی میشه هم دلت سبک میشه هم مهمونات نمیفمن گریه واقغیه هم شوهرت حالش گرفته میشه تو گرونی پیاز

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن
روم نمیشه زنگ بزنم مامانشون بیاد ببرشون. خودم چند بار بش گفته بودم برا اسباب کشی بیارشون. ولی نمیدون ...

اشکال نداره عزیرم خودتو باهمون بچه ها سرگرم کن ب شوهرتم محل نده پیش میاد ناراحت نباش اصلا😘

مامانشون حدود ساعت پنج گذاشت پیش مت. منم یه تعارف کردم که بذار شب بمونن واااای امان از تعارف

اشتب کردی دیگه مادره روش باز میشه از حالا راه براه بچهاشو میزاره خونت

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن
مامانشون حدود ساعت پنج گذاشت پیش مت. منم یه تعارف کردم که بذار شب بمونن واااای امان از تعارف

آهان فک کردم مامانشون هم هستن

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
بیشتر توضیح بده چرا لفت میدی

سر یه موضوع بی اهمیت. ولی چون همیشه بارها و بارها تکرار شده دیگه منو بهم ریخت

وقتی باش حرف میزنم اصلا جواب نمیده. بعد میگم شنیدی چی گفتم میگه آره شنیدم‌. میگم خب وقتی شنیدی یه جوابی بده من بدونم شنیدی

منم دوست داشتم بزنم بیرون. اگه این بچه ها نبودن حتما میرفتم

ولش کن من که به خودم دیگه سخت نمی گیرم بخدا خودم خسته کردم میرم مهمونی همه ی خانمایی که بعد من ازدواج کردن یا با بچه میان یا شکم قلمبه خب خداروشکر الهی هیچ زنی حسرت مادرشدن به دلش نمونه میام خونه بحث جلوی دوستش یه سیر فحشی بهم داد نمیدونم چش شده بود 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓