2777
2789
عنوان

با یه پسر آشنا شدم ولی...

279 بازدید | 27 پست

سلام  دوستان

من 26سالمه  جدیدا با یه پسر آشنا شدم

از حرکات و رفتارش مشخصه به من علاقه داره گاهی با هم حرف میزنیم ولی خب هنوز پیشنهاد دوستی به اون صورت نداده ولی دیروز یه سری حرفا زد که مطمعن شدم همین روزا پیشنهادشو میگه ،ایشون اکثرا معیارای منو داره از لحاظ اخلاق و رفتار و ظاهر و تحصیلات و شغل و...

ولی تو این مدتی که باهاش حرف میزنم میبینم موقع تایپ کردن خیلی بد مینویسه مثل غلطای املایی و دستوری و...(اون اشتباهایی ک خیلی وقتا ممکنه سهوی انجام بدیم منظورم نیست شیوه نوشتنش بده انگار)من رو همچین موضوعی خیلی حساسم یکی اینجوری بنویسه رو مخمه حس میکنم سواد نداره از یه طرفم خودم خندم میگیره بخاطر همچین چیزی بهش جواب نه بدم..نمیدونم چکار کنم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عامو من لیسانسم ولی تاپیم غلطاش زیاده چون هم سریع میتایپم هم حوصلم نمیکشه تصحیحش کنم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

شوهر من فوق لیسانسه ولی رشتش از اول ریاضی بوده تو انواع ز ها مشکل داره یا گاهی کلمات رو اشتباه مینویسه اخرین حماسش همین چند روز پیش بود دیدم به یکی اس داده که ما دنبال نیروی داعمی هستیم 😑😑😑😑 داعمی=دائمی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

منم حساسم ن به خاطر قداست املا  

بخاطر اینکه نشون میده طرف اهل مطالعه و‌کتاب خوندن نیس

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
شوهر من فوق لیسانسه ولی رشتش از اول ریاضی بوده تو انواع ز ها مشکل داره یا گاهی کلمات رو اشتباه مینوی ...

من خودمم خیلی غلطا ممکنه داشته باشم ولی دیگه از یه حدی بیشتر رو مخه

من خودمم خیلی غلطا ممکنه داشته باشم ولی دیگه از یه حدی بیشتر رو مخه

نه بابا کم کم طبیعی میشه حالا من خودم رشتم انسانی بوده و معلم ابتدایی ام 😂😂😁 ببین من چی میکشم از دستش ولی خوب الان عادی شده دیگه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩