2777
2789
عنوان

واکنش و حستون ب بارداری ناخواسته چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 120 پست

واقعا اینایی که میگن چرا میخوای سقط کنی درک نمیکنم .شما که جای اون نیستین شاید شرایط نداره .شاید هزارتا دلیل دیگه که به ما مربوط نیست داره بنده خدا کمک میخواد اونوقت شما اینجوری داری جواب میدین؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن واقعا شرایطشو ندارم الان هنوز۸ماهه عروسی کردم

جای من بودی چیکار میکردی ۲ماه بعد عروسی باردار شدم اونم با ویار وحشتناک

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مثلا من زعفرون زیااااد خوردم بعد یجا خوندم اگه سقط نشه باعث کوری جنین میشه تو سونو نشون میده اگه همچ ...

هیچیش نمیشه بابا منم زعفرون خوردم😁الان سرحاله داره لگد میزنه واسه خودش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچیش نمیشه بچت سراغ دارم مثقال مثقال زعفران میخورد . بی هوا برادرش پرید رو شکمش از بلندی پرید بچش ص ...

من تو این مدت ک هنوز نمیدونستم حامله ام مشروب قلیون زیاد برام پیش اومده.رنگ مو گذاشتم.بعدشم یروز وایتکس و جوهرنمک قاطی کردم بی خبر بودم از اینکه بهم واکنش میدن یهو تو حموم همههه مث مه شد و بیهوش شدم از بو و گازش اونم مطمئنم تاثیره خیلی بدی روش داشته بعدشم ک فهمیدم کلی دمنوش خوردم و طناب و حلقه و اینا....حالا بنظرت بازم سالمه?

چند هفتته؟درکت میکنم منم ناخواسته بود ولی دلم نمیاد بلایی سرش بیارم

بحث دل اومدن نیست منم دلم نمیاد ولی وقتی شرایطتش رو ندارم الکی خودم شوهر به دردسر بندازم یه آدم دیگه وارد دنیایی کنم که آماده پذیرشش نبودن

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

حالا تو که خوبی من تومطب دکتر یه عروس خانومی رو دبدم که یک هفته از عروسیش میگذشت ومتوجه شده بود بارداره میگفت نمیدونستم باردارم موهامو برای عروسیم بلوند کردم 

فقط دعا میکرد بچش سالم باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا سقط کردید؟ 

من بچه نمیخواستم اصلا

بعد سقط یک اپارتمان به اسم خانمم کردم ولی افسردگیش بود تا چند ماهی

البته الان یک پسر شیطون و سالم داریم

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
فک کنم۶_۷هفته

خب الان قلب هم داره دیگه