دارم دیوونه میشم خیییییلی کارا کردم برا سقط شدنش ولی فایده نداره از ی طرفم مطمئنم با همه این بلاها ک سرش اوردم حتی اگه بخوام نگهش دارم سالم نیست خیلی دارم اذیت میشم شماهایی ک مث من بچه نخواستید و یهویی براتون پیش اومد چیکار کردید
واقعا اینایی که میگن چرا میخوای سقط کنی درک نمیکنم .شما که جای اون نیستین شاید شرایط نداره .شاید هزارتا دلیل دیگه که به ما مربوط نیست داره بنده خدا کمک میخواد اونوقت شما اینجوری داری جواب میدین؟
تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچیش نمیشه بچت سراغ دارم مثقال مثقال زعفران میخورد . بی هوا برادرش پرید رو شکمش از بلندی پرید بچش ص ...
من تو این مدت ک هنوز نمیدونستم حامله ام مشروب قلیون زیاد برام پیش اومده.رنگ مو گذاشتم.بعدشم یروز وایتکس و جوهرنمک قاطی کردم بی خبر بودم از اینکه بهم واکنش میدن یهو تو حموم همههه مث مه شد و بیهوش شدم از بو و گازش اونم مطمئنم تاثیره خیلی بدی روش داشته بعدشم ک فهمیدم کلی دمنوش خوردم و طناب و حلقه و اینا....حالا بنظرت بازم سالمه?
حالا تو که خوبی من تومطب دکتر یه عروس خانومی رو دبدم که یک هفته از عروسیش میگذشت ومتوجه شده بود بارداره میگفت نمیدونستم باردارم موهامو برای عروسیم بلوند کردم
فقط دعا میکرد بچش سالم باشه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏