2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جاریم دومین دوست صمیمیه اولیش خاهرشوهرمه

هیچ وقت بهشون اعتماد کامل نکن زندگیه با هزار جور پایین و بالا ادم دقیقا از کسایی میخوره که فکرشم نمیکرد هیچ وقت درد دل و رازهات رو بهش نگو

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
😐😐😐

بخدا

دوتا زنداداشامم سوم و چهارمن😂😂😂

من کلا با همه خوبم

با خاهرشوهرم از ۳ سال قبل ازدواجمون دوست بودیم عاشق هم بودیم جاریم رو هم میشناختم دوست بودیم ولی کمتر

I am a queen because I have a cute mad king
هیچ وقت بهشون اعتماد کامل نکن زندگیه با هزار جور پایین و بالا ادم دقیقا از کسایی میخوره که فکرشم نمی ...

نه رازها رو که نمیگم به هیچ کس

ولی حیلی صمیمی ایم همیشه خونه همدیگه ایم میگیم میخنندیم تفریح میکنیم

نه رازها رو که نمیگم به هیچ کس ولی حیلی صمیمی ایم همیشه خونه همدیگه ایم میگیم میخنندیم تفریح میکنیم

ایشالا همیشه لبتون بخنده گلم.افرین رازهات جز خدا به کسی نگو

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ایشالا همیشه لبتون بخنده گلم.افرین رازهات جز خدا به کسی نگو

قربونت

بخدا ما زنا خودمون گیجیم نگاه کن مردا اصلا اندازه ما درگیر کل کل فامیلی نیستن

ولی مه زنا با خاهزشوهز جاری زنداداش مادزشوهز عزوس دعوا داریم

ولی من اینطوری نیستم

قربونت بخدا ما زنا خودمون گیجیم نگاه کن مردا اصلا اندازه ما درگیر کل کل فامیلی نیستن ولی مه زنا با ...

عزیزم حرفات کاملاودرسته منم اینجوری نیستم و نبودم ولی طرفتم باید ادم باشه دیگه من اینقد به طعنه های مادر شوهرم لبخند زدم که خودش عذاب وجدان میگیره.

عزیزم حرفات کاملاودرسته منم اینجوری نیستم و نبودم ولی طرفتم باید ادم باشه دیگه من اینقد به طعنه های ...

اره درک میکنم حرفت کاملا درسته

منم خوش شانس بودم با ادمای خوبی رودررو شدم

قطعا خاهرشوهرم ادم خوبیه که تونستم باهاش خوب شم

وگرنه ...