مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 عنوان كمك به اشپزي بيايد لطفا 89 بازدید | 17 پست شام ميخوام دمي گوجه بزارمگفتن كه چربش كن مزه بدهمن الان چجوري چربش كنم؟مواد كه درست ميكنم چربتر درست كنم؟روي برنج اخر سر روغن داغ اضافه كنم؟ ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️ 1398/02/26 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31592 همون استامبولی منظورتونه؟اگ اره ک روغن تو موادش بریزی یا اخر بریزی فرقی ندارهمن دوست دارم یخورده هم شل باشه و فلفلی خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
pandora عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1928 نه روغن تو زیاد بریز هنگام پخت منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
nesabanoo عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2457 وقتی میخوای بکشی اخر کار روغن بریز روش هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
sara5974 عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 3625 روغن بریز عکسش بزار لایکم کن ببینم... هروقت درست میکنم بی مزه میسه☹️
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 همون استامبولی منظورتونه؟ اگ اره ک روغن تو موادش بریزی یا اخر بریزی فرقی نداره من دوست دارم یخورده ... فرقي نداره؟دست گلت درد نكنه عزيزمبرم درست كنم مه انشالله بتونم افطار كنم و دير نشه ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 روغن بریز عکسش بزار لایکم کن ببینم... هروقت درست میکنم بی مزه میسه☹️ چشم ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 وقتی میخوای بکشی اخر کار روغن بریز روش همون روغن داغ اضافه كنم درسته؟ ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 نه روغن تو زیاد بریز هنگام پخت اهانچشم ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62862 موقع تفت مواد روغن بیشتر بریز ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 موقع تفت مواد روغن بیشتر بریز چشم ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31592 فرقي نداره؟ دست گلت درد نكنه عزيزم برم درست كنم مه انشالله بتونم افطار كنم و دير نشه قربونتبرا افطار میخوای درست کنی؟؟پس بذار برنجت بیشتر بجوشه و درشو بذار زود اماده میشه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
مريدا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1878 قربونت برا افطار میخوای درست کنی؟؟ پس بذار برنجت بیشتر بجوشه و درشو بذار زود اماده میشه براي شام ديگهمن يه ته بندي ساده در حد چاي و خرما و نون و پنير گردو افطار ميكنمبعدش با همسرم شام بخوريم ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️