2777
2789
عنوان

فکر کنم به شوهرم دروغ گفتم که اونو بیشتر از پسرم دوست دارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین حس رو نسبت به پسرم دارم، همسرم گاهی میپرسه که منو بیشتر دوست داری یا پسرمون ، منم برای اینکه ناراحت نشه بهش میگم معلومه که تو ، تو عشق منی ولی واقعا پسرم رو بیشتر دوست دارم، دیشب گوشی من دست باباش بود اومد از باباش گرفت و آورد داد به من که مثلا حق منو گرفته باشه از باباش ، ۲۱ ماهشه  

منم فک کنم دروغ گفتم،،آخه الان شش ماهش شده برام می‌خنده خو‌دشو شیرین میکنه،احساس میکنم هیچکس رو قد اون دوست ندارم،شوهرم از روز اول بارداری خیلی جدی بهم می‌گفت بچه کاری ب دختر پسریش تدارم،ولی حس میکنم از تو بیشتر دوسش دارم،روز زایمانم از پای بچه تکون نمی‌خورد😍 فقط نگاش میکردم و لبخند میزد،انقد محوتماشاش بود ک الان میبینه ازش عکس گرفته بودم،میگه واقعا ازم عکس گرفتی،پس من چرا نفهمیدم،،ولی من تا یکی دو هفته پیش بهش میگفتم تو رو بیشتر دوست دارم،،الان فهمیدم بچه رو بیشترتر دوست دارم 😄😍😘

منم همین حس رو نسبت به پسرم دارم، همسرم گاهی میپرسه که منو بیشتر دوست داری یا پسرمون ، منم برای اینک ...

دقیقا پسر منم همین کارو میکنه یه بار باباش هندزفری من سفیده مال باباش مشکی رفته بود هندز فری منو از باباش بگیره اونم نمیداد گریه میکرد میگفت مامان مامان...یعنی مال مامانه