2777
2789

به نظر من صد در صد فالگیر بهش میگه یک نفر هست که چشم نداره تورو ببینه(پدر من)

یک نفر آینده نزدیک میاد که زندگیتو به مشکل میندازه(داداشم میخواد زن بگیره عید فطر

یکی کمین کرده زندگیتو بدزده (اینو.دیگه باور.نمیکنه چون مطمئنه من اهل خیانت نیستم.

حالا به نظرتون بزارم بره؟

فردا صبح قرار گذاشته 

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمت مگه اومد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
و باز هم جانسون و مشکلاتش با خانمش😁

چه کار کنم من تازه فهمیدم شناختم از خانمم کم هست و باید به اشتراک.بگذارم مسائل خانوادگیمو

خانمت مگه اومد

نه امروز ظهر بهش زنگ.زدم بهم گفت 

اخه دختردایی ش رفته بود پیش همین فالگیره کلی ناامید شده بود و البته میگفت همه صحبتاش درست بوده

چه کار کنم من تازه فهمیدم شناختم از خانمم کم هست و باید به اشتراک.بگذارم مسائل خانوادگیمو

اتفاقا کار خوبی میکنید

اینکه جزئیات مسائل همسر و فرزندتون براتون مهمه خیلی خوبه

در جریان تاپیک هاتون هستم

فهمیدم آقایون دیدگاهشون درمورد مسائل مختلف با ما متفاوت هست و شناخت من خیلی کمه

خوشبخت و شاد باشید