2777
2789
عنوان

محبت کلامی به شوهر...خوب یابد؟؟؟

513 بازدید | 40 پست

دوستان من نامزدم ..شوهرم محبت کلامی نداره درگفتارش اصلاابراز علاقه نمیکنه وخودش هم اعتراف کرده البته تورفتارنشون میده فقط....فقط توپیامک ابراز علاقه میکنه وحرفای محبت آمیزمیگه ...اونم بعضی موقع ها...حالا اون یه جمله میگه من جو میگیرتم ویه عالمه جمله های محبت آمیزمینویسم براش وحتی حضوری هم میگم...حالابنظرتون کارم درسته؟؟؟!!یا بایدمثل خودش باشم؟؟؟نمیتونم جلوخودموبگیرم فوق العاده احساسی ام امااون....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اندازه محبت کنید 

طوری ک  خسته کننده و تکراری نشه برای طرف مقابل تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خب هرکس یک شخصیتی داره.

جلو خودتون را نگیرین به اونم غر نزنید . با روی خوش کم کم یادش بدین

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

شوهر من اوايل خجالت ميكشيد

خودم انقد قربونش رفتم و عشقمو ابراز كردم

اونم كم كم راه افتاد الان بيشتر از من علاقشو ب زبون مياره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

متعادل بودن بهترین چیزه.مثل خودش باش

حال خوبتان را نه از کسی طلب کنید ونه برایش به این وآنور بزنید ونه حتی منتظر معجزه باشید.قدری تلاش برای داشتنش کافی است.این شمایید که میتوانید روحتان را مملو از آرامش کنید