2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخواد زندگی کنه باهات بشین سر خونه زندگیت تقاضا نفقه بده به اونم بگو تو برو درخواست طلاق بده 

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
نه یه شب موندم خونه پدرم اومدم زود

خوب خونه خودتی یعنی الان و دادگاه هم میرین؟!؟!؟

شوهرتم خونه هست ؟ 

اگه اون رفته دادگاه ،نیومد بگه چرا نیومدی و چی شد؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

برو دادگاه محکوم میشی  بگو دوسش داری و قصدجدایی نداری رو شکایتش اعتراض بزار بگو خودش منو برد خونه پدرم وکیل بگیر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم این یه قضیه کاملا مشخص و واضحه . همسرتون شمارو برده منزل پدرتون . بعد رفته گفته زنم خودش رفته . این یعنی چی؟ یعنی میخواد بگه زنم از من تمکین نمیکنه . شما هم ک احتمالا شاهدی نداری ک ثابت کنی همسرت شمارو برده .مگر همسایه ای کسی دیده باشه . وقتی  دادگاه بگه خب زن بدون اجازه شوهر رفته پس نفقه تعلق نمیگیره . شما ک دادگاه نرفتی یعنی برات مهم نیست از دید دادگاه .پس اینجا هم شانستو سوزوندی . در این شرایط باید هر مرحله دادگاه بری و بگی ک میخوای زندگی کنی و زندگی تو دوستداری . و پافشاری کنی تا حداقل اگر کار خدایی نکرده ب جدایی کشید بتونی مهریه بگیری

خوب خونه خودتی یعنی الان و دادگاه هم میرین؟!؟!؟ شوهرتم خونه هست ؟  اگه اون رفته دادگاه ،نیومد ...

آره خونه خودمم گفتم دیگه خونم اون نمیره دادگاه ولی حس میکنم رفته دیروز دوبار رفت بیرون اومد در حالیکه بره سره کار دیگه نمیاد خونه بنظرت چی میشه محکوم میشم تا شنبه میترسم رای صادر بشه

آره خونه خودمم گفتم دیگه خونم اون نمیره دادگاه ولی حس میکنم رفته دیروز دوبار رفت بیرون اومد در حالیک ...

نمیدونم واقعا. من اصلا از این چیزا سر درنمیارم 

کاش با یه وکیل مشورت کنی 

تو این مدت باهم حرفم میزنین ؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره حرف میزنیم با همم خوب بودیم نمیدونم اینا نقشه بود من نرم دادگاه

پس شایدم نرفته دادگاه 

هیچی نگفت خودش ،؟

بپرس ازش خوب