2777
2789
عنوان

خانوما بیایییین سوال مهم دارم

344 بازدید | 52 پست

بچه ها خواهرم ۶ هفته و۴ روز بارداره دیشب یه ساعتی خونریزی داشته و یه لخته ازش افتاده دیگه خونریزیش بند اومد رفت زایشگاه ماما بهش گفت فشارت نرماله و علایم سقط نداری سونو نوشت واسش عصربره انجام بده.بچه ها کسی ازشما بوده اینجوری باشه ؟؟ بنظرتون سقط شده ؟؟؟ خواهرم خیلی گریه میکنه ناراحته دلم براش کبابه😭😢

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

لخته بزرگ بوده یا نه کم بوده؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه یه سکه بوده تقریبا

نه عزیزم انشالله هیچیش نیست اگه خدایی نکرده سقط شده باشه اصلا خونریزی بند نمیاد منم داشتم فقط باید استراحت کنه کار سنگین اصلا نکنه نزدیکی هم اصلا نداشته باشه فقط دراز بکشه و بره دکتر شیاف استفاده کنه حل میشه بگو استرس نداشته باشه چیز مهمی نیس

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

سقط الکی نیس که آنقدر درد داره و خونریزی داره که اصلا نمیتونی یه جا بند بشی بره سونو انشالله چیزی نیس

نه عزیزم انشالله هیچیش نیست اگه خدایی نکرده سقط شده باشه اصلا خونریزی بند نمیاد منم داشتم فقط باید ا ...

منم یبار قبلا سقط داشتم تاسه روز خونریزی داشتم خواهرم فقط یک ساعت الانم اصلا خونریزی نداره

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

نترس من خودم تقریبا همین موقع ها مثل خواهر شما شب خود به خود یه خونریزی شدید کردم رفتم حموم دیدم چه لخته هایی میاد انقد ترسیدم پنجشنبه هم بود نرفتیم دکتر تا شنبه مردمو زنده شدم دکتر گف چیری نیس مال منم بند اومد بعد از اون خونریزی شدید حال هم سروموروگندس فقط برام امپول نوشت واستراحت

منم یبار قبلا سقط داشتم تاسه روز خونریزی داشتم خواهرم فقط یک ساعت الانم اصلا خونریزی نداره

خب عزیزم بگو نگران نباشه و فقط استراحت کنه تو 3 ماهه اول لکه بینی طبیعیه من تا 3 ماهه اول کلا شاید هفته ای یه بار لکه بینی داشتم با لخته تا رفتم تو 3 ماهه دوم دیگه کلا بند اومد تموم شد

الان پیششم هیچ دردی نداره خونریزیشم قطع شده همون دیشب بود 

ازش بپرس نزدیکی داشته؟