2777
2789
عنوان

بعد زایمان شوهر شماهم ؟

974 بازدید | 48 پست

عادت کرد جدا بخوابه؟میگه نی نی رو کنار خودت تو تخت بزار از گهواره سخته برداریش من زمین میخوابم. اما من دلم گرفته. میاد نازم میکنه قبل خواب بوسم میکنه میره رو زمین میخوابه. بعد سحر هم  میاد یکم کنارم میشینه رو تخت بازم میره جدا میخوابه. سی روزه زایمان کردم . میترسم ازم دور شده باشه.

دلم برای خوابیدن رو بازوش تنگ شده. هیچی مثل قبل نیست. 

نهال خانوم مامانی عاشقته

نه ما قرار گذاشتیم بچه باعث فاصله نشه بینمون

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

خب  شوهرت  که خوبه   بهت  توجه  میکنه...احتمالا  برای راحتی خودت  اینکارو میکنه

میتونی  این موضوع  رو راحت  بهش  بگیییی

اگه  رو تخت  جا نمیشید  رخت خواب بزار  سه  تایی بخوابید

هشتاد کیلو شدم . نکنه به خاطر چاقیمه؟

رژیمم نمیزارن بگیرم که زوده، 

یه شب اومد خوابید نصف شب گف رو تخت خوابم نمیبره رفت رو زمین باز!

نهال خانوم مامانی عاشقته
هشتاد کیلو شدم . نکنه به خاطر چاقیمه؟ رژیمم نمیزارن بگیرم که زوده،  یه شب اومد خوابید نصف شب ...

همه بعد بچه یکم سرد میشن چند ماه بگدره خوب میشه تو هم کم کم برمیگردی به روال قبل وزن کم میکنی