2777
2789

سلام 

پدرم 15 سال پيش فوت شدن 

ارث و ميراثا عمون موقع تقسيم شدن جز چنتا زمين كشاورزي ...

برا من و خاهرم يه خونه  رسيد كه الان مادروخاهرم توش ساكنن ..مادرم نصف مهريشو دادن...داداشمم سهمشو برداشت 

الان 3تيكه زمين مونده تا يه ماه دبگه ميفروشيم مشتري داره ...

پول زيادي نيس كلا شايد نفري 40 تومن برسه...

حالا سوالم اينه همسرمو در جريان بذارم يا نه؟؟؟

اينشرايط منه 

28سالم و يه ساله عروسي كردم 

يبار قبلا طلاق گرفتم چون مهريه اينا نگرفته بودم خيلي اذيت شدم  

يجوراي چشم ترسيده 

چون عاشق همسر سابقم بوديم هر دو دبوونه هم بوديم ولي 4سال بعد طلاق گرفتيم...

الان خونه دار هستم فعلا كار مناسب پيدا نكردم..مستاجريم با همسرم

همسرم وضعش خوبه 

اگه ولخرجي و مسافرتامونو كه معمولا پرخرجن كنار بذاريم ميتونيم 5سال يا5سال ديگه خونه بخريم..

راستش ميترسم  اينده به خوبي الان نباشه 

ميخام باعاش كار كنم مثلا خريد سكه اينا و بهش اضافه كنم...

اما از طرفي مادرم ميگه شوهرت بفهمه برا هميشه اعتمادشو بهت از دست ميده اما خب منم حس ميكنم همسرم تو رودروايسي بذارتم منم مجبور شم پولو بدم بهش ..بعد خاست خونه بخره اينا نزنه به نامم...

چون خانوادش ميدونم انقد سنتيين كه رايشو ميزنن

چون با جاريمم همينكارو كردن

جاريم كلي طلا به شوعرش داده كه نصف خونه به اسمش باشه مادىشوهرم اينا نذاشتن طفلي سرش كلاه رفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ب نظرم حرفرمامانت درسته 

بفهمه خیلی زشت میشه 

شما بهش بگو 

ولی با خنده بگو میخوام سرمایه گذاری کنم همه ش رو سکه بخرم 

ولی اگه حرف خونه پیش کشید بگو میدم ولی سه دونگ خونه هم باید ب نام من باشه چون منم کمک کردم واس خریدش😊

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
نگوووووووووووووووو بهش ربطی نداره

واقعا:؟

خيلي سردرگمم

از طرفي دوستمم ميگه نگو 

اونم

طفلي 9سال پابه پاي شوهرش داره كار ميكنه خونه ميخاستن بخرن 110تومن نقد برا خونه ميداد يعني نصف همسرش ..مادرشوهرش اينا يهالم سنگه اي راه انداختن  البته اخرش نتونستن ولي يه ساله همش قهر و جنگ

بنطر من نگو ماهایی ک طلاق گرفتیم با هزار حرفو بدبختی ازدواج کردیم خاطره خوبی نداریم نگا موقع طلاق دیدی صد پشت عریبت میشن انگار ن اتگار تو زندگیاشون زحمت کشیدی اول ادم خودشو باید ببینه تو این دوره زمونه بخدا دلسوزی زیاد برا این مردا سم توام ک میگی وضعش خوبه نگو بزار یه چیزی پشتوانت باش اگ یه زمانی سودی کردی بزن زخم زندگیت من خرم همینجوریم پولی پس انداز میکنم تا میبینم دسش تنگ میزارم تو دسش بعدم بهم برنمیگردونه مث سگ پشیمون میشم 

نه ب نظرم حرفرمامانت درسته  بفهمه خیلی زشت میشه  شما بهش بگو  ولی با خنده بگو میخو ...

عزیزم مگ مردا رو نشناختی تا بفهمن پولی داری همچین دندون گرد میکنن تا هزار اخرشو نکشن دس بردار نیسن حالا تو میتونی بگی ن نمیدم

بگو ولی بهش نده. مگه این مردا خانمشونو تو داشته هاشون شریک میکنن که ما بکنیم

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
عزیزم مگ مردا رو نشناختی تا بفهمن پولی داری همچین دندون گرد میکنن تا هزار اخرشو نکشن دس بردار نیسن ح ...

چرا میدونم فدات ولی خوب اگه نده و اون بفهمه هم شاید اوضاع بدتری پیش بیاد 

مگههه اینکه بگه دست یکی از داداشمامه 

کلا نکرفتم ازش دادم واسم سرمایه گذاری کنه 

دست من میبود خرج الکی میشد

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

از قديم گفتن پول زن،هووي مرده

تا پولتو ازت نگيره راحت نميشه

بنظر من بهش نگو به هيچ وجه

پولتو بذار بانك هرماه سود بياد روش

يا طلا و سكه بگير

اگرم يه موقعي از اين ور اون ور شنيد بگو مامانم به اون پول احتياج داشت منم دادمش به مامانم تاهروقت خواستيم خونه بخريم ازش پس بگيرم

ديش ديري ديرين ماشالله