الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خون حیض رو که میبینی و مطمینی حیض است روزتو باید بخوری. ولی اگه ی لکه بینی باشه و حکم استحاضه باشه اگه کم باشه روزت درسته غسل ام نمیخاد ولی اگه زیاد باشه بعد از اذان مغرب باید غسل بکنی برا فردا صبح که وزه بگیری اگه خیلی زیاد باشه استحاضه کثیره باید هروقت نماز میخای بخونی غسل کنی اونجوری روزتم درسته
با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali
عزیزم خون حیض رو که میبینی و مطمینی حیض است روزتو باید بخوری. ولی اگه ی لکه بینی باشه و حکم استحاضه ...
درمورد شما ام امروز اگه روزه ای روزتو نخور تا کامل پریود بشی بعد با ی لکه روزتو نخور.اگه ام افطار کردی و پریود نشدی اگه لکه بینیت زیاده و حیض نیس غسل کن که فردا رم بگیری.در کل تا پریود نشدی به خاطر لکه بینی روزتو نخور
با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali