2777
2789
عنوان

چرادماغش اون شکلی شده بود ؟؟؟؟

334 بازدید | 24 پست

تو دبیرستان یه دبیر ادبیات داشتیم که خیلی چهره نازی داشت بینیشم عملی بود وواقعا خوشگل دراومده بود چندوقت پیش دیدمش بعد از 6یا7سال ....سمت راست بینیش پره سمت راستش اویزون شده بود تانزدیک لبش 😰😰ینی من به حدی وک شدم که اصلا نفهمیدم چی حرف زدیم خودشم یجوری شد از اون روز همش فکرم مشغوله که نکنه منم عمل کنم بعد چندسال این شکلی بشم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب شاید ترمیمش بد شده بنده خدا😟

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

من هر چي اي اطرافم عملي ديدم همشون كليت قيافه شون نشبت به قيل بهتر و با كلاس تر شده 

فقط يه چند تايي بخاطر اينكه چسب درست نزدن يكم كج شدن يه نفرشونم فرم بيني شو پسند نمردم ولب با اينحال قيافه همشون بهتر شده

اقا برادرشوهرمن دماغشو تازه دو سه ماهی عمل کرده بود داشتیم شوخی میکردیم مشت من خورد تو بینیش 😱 اون از درد به خودش میپیچید منم از ترسم رفتم تو اتاق نشستم 😁

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
از اطرافیانتون کسی هست که ده سال باشه عمل کرده ؟؟؟تغییری نکرده ؟

اره دختر عموي شوهرم اصلا متوجه عملشم نميشي بس طبيعي هست 

بيني شوهرشم عملي هست دوروبر ٢٠ سال هست عمل كردن كن قبل عملشون رو نديدم