2777
2789
عنوان

با دلپيچه بارداري چه كار كنم؟

100 بازدید | 12 پست

من هفته ششم هستم و از هفته چهارم دلپيچه دارم تا الآن، مخصوصأ شبا و موقع خواب، مستمر نيستش و درد ميگيره و خوب ميشه، بيشترش هم از نفخ هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم دکتر برام هیوسین نوشت.ولی حتما طبق نظر دکتر دارو مصرف کنید

ممنونم ، به دكتر ميگم اگه ترجيح بدن استفاده كنم، واقعأ اينقدري درد ميگيرم كه خوابو از سرم ميپرونه ، و بعضي وقتا ديگه حس ميكنم دردش شبيه پريودي داره ميشه ش

ممنونم ، به دكتر ميگم اگه ترجيح بدن استفاده كنم، واقعأ اينقدري درد ميگيرم كه خوابو از سرم ميپرونه ، ...

نگران نباش من تا ماه سوم هر لحظه حس میکردم الان پریود میشم درد کمر و زیر دل خیلی داشتم 

نگران نباش من تا ماه سوم هر لحظه حس میکردم الان پریود میشم درد کمر و زیر دل خیلی داشتم 

مرسي عزيزم كه اينجور استرسو كم ميكنين

ان شاءالله بسلامتي ني نيتون دنيا بيادش و براي من و بقيه هم دعا كنين 🙏🏻

قرص دمیترون بخور. من چهار ماه اول بارداری رو فقط با دمیترون رو پا بودم وگرنه میمردم از دریچه و تهوع

خوردن اين دارو روي جنين اثر بد نميزاره ش؟ اگه ديگه خيلي غير قابل تحمل بشه مجبور ميشم بخورم دارم رو

خوردن اين دارو روي جنين اثر بد نميزاره ش؟ اگه ديگه خيلي غير قابل تحمل بشه مجبور ميشم بخورم دار ...

نه گلم هیچ اثری نمیذاره. بمن دکتر داد و گفت هر ۸ ساعت بخورم. ولی من گاهی روزا هر سه یا چهار ساعت یکی میخوردم پسرم هم صحیح و سالمه.خودتو اذیت نکن حتما این قرص و بخور.

نه گلم هیچ اثری نمیذاره. بمن دکتر داد و گفت هر ۸ ساعت بخورم. ولی من گاهی روزا هر سه یا چهار ساعت یکی ...

ممنون گلم ، ان شاءالله هميشه سالم باشن گل پسرتون، حتمأ به دكتر ميگم براي دادنش به من