2777
2789
عنوان

باردارم کمکککککککک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 27 پست
وای کاکائو اصلا خوب نیست. کی بهت گفته بخوری؟

چرااتفاقاخوبه قبلاهم همش میخوردم توگوگل سرچ کردم،ی همسایع هم داریم همش کاکائومیره واس بچه هاش میگ ذهنشوتقویت میکنه،عزیزم ن هرکاکائوکه مزه ی نمیدونم چی میدن کاکائوهست تاکاکائو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کندر رو نمیخوام ریسک کنم میترسم بیش فعال بشه نتونم ازعهده اش بربیام😂

نه عزیزم چیزی نمیشه فقط یکماه باد بخوری اونم اندازه عدس . 

باید هم حتما جویده بشه . کندر رو با عسل بخور که تلخیش بره .

کندر هم کندر نر باشه . اون کندرایی که کشیده ترن نرن . گردا ماده

دیگه نباد بخوری

چرااتفاقاخوبه قبلاهم همش میخوردم توگوگل سرچ کردم،ی همسایع هم داریم همش کاکائومیره واس بچه هاش میگ ذه ...

بدترینش همونه که رنگ بچه رو تیره میکنه دیگه طفلک. تقویت ذهن که بعدش که به دنیا اومد بده بخوره هر چند بعدشم میگن خوب نیست زیاد

دخترم تمام زندگی من
بدترینش همونه که رنگ بچه رو تیره میکنه دیگه طفلک. تقویت ذهن که بعدش که به دنیا اومد بده بخوره هر چند ...

خخخ رنگشوشوخی کردم عزیزم باباش سبزس کپیه باباشه دخترم ،دیگ زیادم سبزه نیس ،خودم خیلی سفیدم مادرشوهرم همص ب شوخی میگ انقدکاکائوخوردی نوم سیاه شدبخودت نرفت واس همین گفتم عزیزم

بی بی چکت مثبت شد؟یعنی هنوز چهار هفته از پریت نگذشته؟

اره مثبت شد.پنج هفته گذشته.ولی درست ازروز اخرپری حامله نشدم که

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
اره مثبت شد.پنج هفته گذشته.ولی درست ازروز اخرپری حامله نشدم که

آخه سن بارداری دقیقا از اولین روز آخرین پریودت محاسبه میشه و بر اساسا اون تاریخ زایمان تعیین میشه یعنی الان شما پنج هفته ای.سن جنین مهم نیست سن بارداری مهمه سن جنینیت دو سه هفته است

آخه سن بارداری دقیقا از اولین روز آخرین پریودت محاسبه میشه و بر اساسا اون تاریخ زایمان تعیین میشه یع ...

😘❤️سن با اولین سونوهم مهمه خب.ولی من هنوز نرفتم سونو.شنبه دکترمیگه کی برم

تو که گفتی زود تر ازاقدام پری فهمیدی

متوجه نشدم منظورتو.

ولی ازموقع رابطه بخوام حساب کنم خب بعداز چندروز ازتموم شدن پری بودوباحساب دکتر سه هفته موتموم میکنم.

نمیدونم درست حساب کرده یانه.

ولی ازروز پری باردارنشدم که بیشترازیه ماه باشه.

ببخشیدکه واضح توضیح دادم .