2777
2789
عنوان

روابط قبل از ازدواج

1313 بازدید | 107 پست
یکی از دوستام الان۲  سال با ی نفر دوسته و قصدشونم ازدواج بوده ی چند روز پیش دیگه خداروشکر اومدن خاستگاری و محرم شدن و نامزدیشونو رسمی کردن و انشاا۰۰ شب تولد امام حسن عقد میکنن دیروز دیدمش و تبریک گفتم و ب شوخی بهش گفتم دیگه میتونی با خیال راحت دست همو بگیرید بوسش کنی و۰۰۰ ک بهم گفت ما تا حالاهم همدیگرو بوس میکردیم و۰۰اصلا شوکه شدم اصلا باورم نمیشد چند بار ازش پرسیدم واقعا راست میگی یعنی ب گناهش فکر نکردی زناااااااا!!!!!میگفت ن ما قصد ازدواج داشتیم چ گناهی خیلی راحت حرف میزد!نمیدونم واقعا چرا اینجوری فکر میکرد هر کرای میکردم نمیتونستم هضمش کنم هی ازش میپرسیدم بگو بخدا احساس میکردم این چیزا فقط تو جهان دور از منه برای پسر دخترای ۰۰۰حالا دوست خودم کنار من نشسته و میگه چ اشکال داره!!!!باورم نمیشد از دیروز هنگم همش فکر میکنم الکی میگه یعنی اونم خدایاااایعنی از خدا نمیترسن !!! ب نظر شما روابط قبل از ازدواج چ معنایی میده ک چی بشه?مگه میخایم با این روابط همدیگرو بشناسیم یا مثلا دست همو بگیریم بهتر همدیگرو می‌شناسیم?! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدرتو بیامورزه 

تو ی تاپیک رفتم ۹۰ درصد قبل ازدواج رابطه  ج ن س ی داشتن 

ک نصفشون ب طرف رسیده بودن نصفشون نه 

منم تعجب کردم ریختن سرم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

دوستم با پسره میره خونشون میخوابه تازه استوریم میزاره از تن لخت پسره.

همش دوسه ماهم باهمن.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤