2777
2789
عنوان

روابط قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 107 پست

استاد ما نیگفت وقتی دو نفر واقعا قصدشون ازدواج باشه و یکی از اون یکی بپرسه با من ازدواج میکنی اون یکی هم از ته دل بگه بله به هم محرم حساب میشن....

نمیدونم حفش درست بود یا غلط ولی جالب بود...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم برا دخترم دعا کن مشکل قلبش خوب بشه به عمل نرسه 🙏

آخی عزیزم الهی بگردم خیلی ناراحت شدم...حتمااگه قابل باشم سحردعاش می کنم براش آیه الکرسی می خونم

امروز برای اولین بار تپش های قلب کوچیکتوشنیدم وباورم شدکه تو وجودمی...
منم توی نامزدی همسرمو هم بوسیدم هم بغل کردم! ولی خب یک درصد هم احتمال نمیدادم به هم بخوره چون فامیل ...

نامزدی بادوستی فرق داره خوب

هرطایفه ای زمن گمانی دارد.من زان خودم چنانچه هستم،هستم

دوستت اشتباه کرده به نظرم اصلا نباید دست همو هم میگرفتن آخه بیشتر پسرا دنبال امتحان کردن دخترا هستن اگرم به ازدواج ختم بشه تو زندگی سر هر چیزی دعواشون بشه میگه تو که راحت با من اینکارو کردی حتما با چند نفر دیگه هم بودی . من و شوهرم چن سال دوست بودیم حتی به هم دست هم نزدیم رودر رو هم صحبت نکردیم فقط تلفنی . شوهرم همون اول ازدواج گفت تو دوران دوستی فهمیدم چقدر با بقیه دخترا فرق میکنی و راحت خودت رو تسلیم نمیکنی . اینجوری آدم ارزش خودشو میبره بالا دختر به نظرم خیلی با ارزشه که بخواد به راحتی خودشو در اختیار پسرا بزاره . اصلا من مخالف صددرصدم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بعدمن تودوران دوستی باشوهرم یه بار به شوخی توپارک زدم توکلش دیگه ول کن نبود میگفت زشته بچه بازی نکن آبروموبردی🙄هعی 

امروز برای اولین بار تپش های قلب کوچیکتوشنیدم وباورم شدکه تو وجودمی...

اوووه انقدرم تعجب نداره

مگه تو جامعه نیستی که برای یه بوس شاخ دراوردی

وضع فجیع تر از این حرفاست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.