2777
2789

سلام ي سوال داشتم ازتون من پريود نامنظم دارم اسفند ماه تقريبا 50 روز ميشد كه پريود نشدم سينه هام به شدت درد ميكرد  بيبي چك گذاشتم ي خط پر رنگ و ي خط كمرنگ ديده شد روز بعد كه امتحان كردم منفي بود رفتم دكتر و گفتم بيبي چك منفي بوده  و امپول پروژسترون داد وگفت يك هفته ديگه تزريق كن ولي چون فكر ميكردم باردار نيستم  زعفران زياد خوردم و پريود شدم از كجا بفهمم حامله بودم يا نه !؟ ميشه راهنمايي كنيد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نبودی

اگه حامله باشی آمپول پروژسترون باعث میشه بچه سقط نشه

اگرم حامله نباشی پریود میاره

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷
عزیزم نبودی اگه حامله باشی آمپول پروژسترون باعث میشه بچه سقط نشه اگرم حامله نباشی پریود میاره

امپول رو زدی یا نه؟

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷

مگه نمیگی بی بی چک دو خط افتاده یکی پر رنگ یکی کم رنگ؟پس چرا به دکتر گفتی بی بی چک منفی بوده؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن