2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چه تلگرامی نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 21431 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴خبر خوش برای کاربران ایرانی🇮🇷

🔹پاول دوروف ساعاتی قبل بالاخره نسخه رسمی تل گرام ضدفی لتر را منتشر کرد

🔹این نسخه بدون فیلت رشکن قابل استفاده بوده و از سرعت اتصال و دانلود بسیار بالایی برخوردار میباشد

📥دانلود از سایت:

https://bit.ly/2vZ4Gga

https://bit.ly/2vZ4Gga

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🔴خبر خوش برای کاربران ایرانی🇮🇷 🔹پاول دوروف ساعاتی قبل بالاخره نسخه رسمی تل گرام ضدفی لتر را ...

من اینو نصب کردم عالیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ابجی من اینفوگرام دارم عاااااالیه نصب کن پشیمون نمیشی بزن گوگل میاره بالابرات خودم یک ماهه ک استفاده ...

عکس و اهنگ هم زود دان مییشه باهاش

آنچه پایانی ندارد  _نه تو هستی نه من...! این انسانیت است که تا ابد فریاد کشیده خواهد شد.✋
باچه قندشکنی؟اسم قند شکنت چیه؟راضی؟بدون تبلیغات و زود متصل میشه؟

این خوبه من راضیم

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
من اینو نصب کردم عالیه

چه مدت نصب کردی؟مال منم‌ویدوگرامم اول عالی بود چن روزه اینجوری شده اعصابم خورد شده

آنچه پایانی ندارد  _نه تو هستی نه من...! این انسانیت است که تا ابد فریاد کشیده خواهد شد.✋
چه مدت نصب کردی؟مال منم‌ویدوگرامم اول عالی بود چن روزه اینجوری شده اعصابم خورد شده

ویدوگرام گند زده هیچی باز نمیشه.یکی خودش رو پیدا کردی به منم بگو

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
ویدوگرام گند زده هیچی باز نمیشه.یکی خودش رو پیدا کردی به منم بگو

من تل اصلی رو دوباره نصب کردم با قند شکن .به درد نمیخورن این فیکا

من تل اصلی رو دوباره نصب کردم با قند شکن .به درد نمیخورن این فیکا

واس من اونم نصب نمیکنه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن