2777
2789

چند هفتگی بهتون وقت داده دکترتون و قبل از عمل چ ازمایشاتی براتون نوشته؟

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز سزارین میکنن؟ طبیعی اجباری نیست مگه؟ من از ترس زایمان طبیعی میترسم باردار شم

از چیش میترسید شما؟؟من فقط از معاینش چندشم میشه دوست ندارم اونطوری بمونم بدون لباس...😭

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

دعاکنید دکترم برای سزارین منم موافقت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مگه هنوز سزارین میکنن؟ طبیعی اجباری نیست مگه؟ من از ترس زایمان طبیعی میترسم باردار شم

منکه تو شهر خودمون اصلا دکترا قبول نکردن مجبورم برم شهرشتان اونجا داییم تو بیمارستاته پارتی داره ۱ونیم میدم دکتر عمل کنه

عشق مامان زود بیا تو بغلم صبرم تموم شده...😍😍😍

من ٣٨ هفته و ٤ روز ١٥ ماه پيش سزارين شدم☺️دوباره حامله ام و اينبار هم سزارين ميشم چون خيلي راضي بودم☺️

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗