2777
2789
عنوان

تصور کنید همسرتون تمام تاپیک هایی که زدین رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 94 پست
سلام عزیزم مامانت بهتر شدن؟

عزیزم حالش بهتره 

راه میره یکمی و‌حواسش سر جاش اومده 

ولی منتظر جواب ازمایش باید باشیم هنوز تا ببینیم خوش خیمه یا بدخیم و بعدم درمان و شروع کنیم 

خیلی بهش روحیه میدیم خودشم میدونه که یکی از راه های درمانش الان شیمی درمانیه 😔

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

ای بابا...پس اینا کی ان که میان میگن نی نی یار تو رو خدا زود قطع دسترسی ام کن...

یا میگن تو رو خدا تاپیک امو گزارش بزنید زود پاک شه..

همه که میگن بخونه..خیالی نیست!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخونه مهم نیست. ولی نمیدونه اینجام 😁😁

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
تو تاپیکهام نه از مادرشوهر بد گفتم نه از خاهرشوهر نه از خودشوهر😊😊😊تازه دستمم ماچ میکنه ازش خوب هم ...

چه زن خوبی

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
ای بابا...پس اینا کی ان که میان میگن نی نی یار تو رو خدا زود قطع دسترسی ام کن... یا میگن تو رو خدا ...

بلی منم فک میکردم همه بگن ..وای نه خدا نکنه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

اینو بیخیال شوهر من وقتایی که حوصلش سر میره میاد نی نی سایت میره تاپیک های خنده دار پیدا میکنه میخنده خخخخ خیلی خوشش اومده از نی نی سایت 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

خب ببینه....میدونه عکسش پربازدید شده😍😍

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
چه زن خوبی

😎😎😎👋

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اینو بیخیال شوهر من وقتایی که حوصلش سر میره میاد نی نی سایت میره تاپیک های خنده دار پیدا میکنه میخند ...

از نظر همسر من زن ها فاقد مغز میباشند همش خانومارو مسخره میکنه ..ناراحتم برا عقایدش

اخه‌توی تاپیکات غیبت کردن نداری خیالت راحته

نه خداراشکر من هیچ جا غیبت خانواده شوهرمو نمیکنم نه پیش خواهرو مادرم نه پیش فامیلای خودشون نه اینجا 

اگر یه وقتی جایی چیزی هم یکم ناراحتم کرده صد درصد به خودهمسرم گفتم و نازامو کردم و تموم شده همونجا خخخخخ

بندگان خدا  خیلی خوبن و مهربون و دخالت و اینام ندارن خداراشکر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️