2777
2789

وای منم 😍 تاپیکم زدم 😁

تبریک میگم بهت 😍😍😍🌹

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه شنبه دارم میشه از تجربه ات بگی

هل نشو هل شی میفهمه ردت میکنه 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
بله دیگه  قبول شدین باید شیرینی بدین نمیخوام زیاد بهتون فشار بیاد یه شار ژ ۲۰ تومانی کافیه 😂 ...

شما جون بخواه شار ژ چیه اخه؟😂😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
منم سه شنبه دارم میشه از تجربه ات بگی

اول از همه استرس نداشته باش

گوش نکن که میگن سخت میگیره یا نه به خودت اعتماد کن

۱ کمربند یادت نره من بار اول یادم رفت😂

۲ صکادرات رو حتما انجام بده و هر وقت اماده بودی حرکت کن

۳ راهنما یادت نره

اگه گفت دنده ۴ نرو ، من رفتم بار دوم رد شدم

با دنده ۳ پارک نکن جلو خونه هم پارک نکن

سعی کن لبخند بزنی و استرس رو بروز ندی

قبل دور سرت رو بچرخون حتما 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.