2777
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ علامتی نداشتم یکی از دکترها کلا پیداش نکرد تو معاینه همینجوری چکاپ رفته بودم

توده سینه زیر ۱ سانت معمولا لمس نمیشه فقط تو سونو مشخص میشه یکسانتو پزشک متخصص میتونه معاینه کنه معمولا توده هایی که خود فرد حس میکنه بالای ۱/۵یا۲سانتن 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
عزیزم نگران نباش بیوپسی رو حتمأانجام بده تا نوع توده ات مشخص بشه من خودم سال گذشته دوتا سینه هام تود ...

سلام عزیز ببخشید شما ازمایش بیوپسی و انجام دادید چطور بود بعدش مشکلی پیش نیومد 

عزیزم نگران نباش بیوپسی رو حتمأانجام بده تا نوع توده ات مشخص بشه من خودم سال گذشته دوتا سینه هام تود ...

سلام خانومی . بله من بیوپسی انجامدادم از ههدوسینه ام وخداروشکر مشکلی هم پیش نیومد بیوپسی برای تشخیص نوع توده لازمه وهیچ عارضه ای نداره

من پیش دکتر ناهید نفیسی جراحی کردم . کارشون تشخیصشون عالیه . مطبش هم خیلی شلوغه البته باید از قبل وقت بگیری حتما اما واقعا میارزه. 

من که چکاب سالیانه هم انجام میدم پیشش همیشه و خداروشکر راضی ام 

من پیش دکتر ناهید نفیسی جراحی کردم . کارشون تشخیصشون عالیه . مطبش هم خیلی شلوغه البته باید از قبل وق ...

آخی خدا روشکر که راضی هستی با اون تبلیغات مزخرفت. پزشکان خوب نیاز به تعریف و یا تبلیغات ندارند