2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
نمیدونم چمه😐 آره فردا میرم .میخواستم ببینم الآن لازمه برم بیمارستان 😢 نگرونی دیوونم کرده بود

خودتو سرگرم کن یا کاریکه آرومت میکنه انجام بده عزیزم که بهش فکر نکنی. هنوز نیمه راهی انرژیتو نگه دار فعلا   

خدا کنه همین‌طور باشه.همش به خودم میگم چیزی نیست حالش خوبه ولی گریه م گرفته بود😐

آره عزیزم. نگرانیت بیجاست... گریه نکن فدات شم 😘❤

اینم بگم حرکت نی‌نی بستگی ب میزان فعالیت مامانش داره...

هرچی بیشتر استراحت کنی، نی‌نی هم تنبل میشه تکون نمیخوره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو سرگرم کن یا کاریکه آرومت میکنه انجام بده عزیزم که بهش فکر نکنی. هنوز نیمه راهی انرژیتو نگه دار ...

آره راست میگی.انقد دورو بریا بم گفتن چرا تکون نمیخوره اینطوری شدم

ممنون گلم

نگران نباش هر بچه ایی باهم فرق داره..... بعضی مادر را هم پوستشون کلفت تره دیرتر متوجه میشن بعدم هنوز ...

واللا نمیدونم که.البته جفتم قدامیه بخاطر همون دیرتر متوجه حرکاتش میشم ولی بعضی وقتا نمیدونم چرا دلشوره میگیرم

فدات 😘❤ اشکال نداره گلم. میگم ک  شاید وقتایی ک خوابیدی تکون میخوره و تو متوجه نمیشی. انشاالله ...

تو سونو دیدم تکون میخورد ولی من اصلا حس نمیکردم. الآنم یا موقع خواب تکون میخوره یا کلا من هنوز حس نمیکنم

تو سونو دیدم تکون میخورد ولی من اصلا حس نمیکردم. الآنم یا موقع خواب تکون میخوره یا کلا من هنوز حس نم ...

ای جونم... آره دیگه نی‌نی‌ها تکون میخورن ما حس نمیکنیم...

منم رفته بودم سونو، نی‌نی‌هام آروم و قرار نمیگرفتن... 😁 همش تکون میخوردن، دست و پا میزدن، برمیگشتن این پهلو بعد اون پهلو، سر و ته میشدن... باورم نمیشد اینا انقد تکون میخورن در هر دقیقه 😃 ولی من اصلاً احساس نمیکردم...

ای جونم... آره دیگه نی‌نی‌ها تکون میخورن ما حس نمیکنیم... منم رفته بودم سونو، نی‌نی‌هام آروم و قرار ...

آاااخیییی عزیزم... خدا حفظشون کنه و سالم و صالح برسونه دستت😍😘😘😘

اره فک کنم منم خودم حس نمیکنم.ان شاءالله صب میرم صدا قلبشو گوش بدم دلم آروم بگیره

عزیزم نگران نباش من تو هفته ی بیست و پنجم هستم تازه دارم حرکاتش رو احساس میکنم ،هیچ جای نگرانی نداره

وای ممنون عزیزم😙 آخه همه هفته های پایینتر هستن میگن طبیعیه الآن که شما گفتی هفته ی 25 هستی واقعا بهترتر شدم😄

آاااخیییی عزیزم... خدا حفظشون کنه و سالم و صالح برسونه دستت😍😘😘😘 اره فک کنم منم خودم حس نمیکنم.ا ...

خیلی ممنونم فدات شم 😁😘😘😘❤

نی‌نی شماهم همینطور 😍

آره برو خیالت راحت شه گلم 😘❤