2777
2789
عنوان

کسی بلده سونو انومالی تفسیرکنه؟؟

146 بازدید | 17 پست

دکترسونوگراف گفت همه چی خوبه. اما میخام شمابرام توضیح بدین چی ب چیه. مخصوصا اون بالا ک نوشته pbd 

وFL

وAC

چرا اینا باهم تفاوت دارن سنشون؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دور سره یکی قد یکی دور شکم و ... اصطلاحات زیاده 

واسه همین باهم متفاوتن ، ممکنه دور سرش بزرگتر باشه یا کوچیکتر

قدش بلندتر باشه یا کوتاه 

که اینا باعث میشه هفته ها متفاوت باشن 

اصلی ترین سونو مال هفته دوازده هست که طبق اون سن رو تخمین می‌زنند  

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
AC چرا بیشتره؟؟ 

وزنشه که خوبه ، بقیه موارد هم خوبن مشکلی نیست زیاد فاصله با هم ندارن خیلی کم در حد روز، نگران نباش عزیزم 

سرش هم بالاست

نشون دکترتم بده نگاه کنه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

جنسیتشو بهت گفتن جفتت چیه قدامی یا خلفی؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
گفت پسره. جفتم خلفی

بنظرت جفت قدامی مانع جنسیت میشه تو سونو

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity