2777
2789
عنوان

خواب نوزاد چهار ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 20789 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روز شماری میکنم بچم یک سالش بشه فکر میکنم خیلی راحت تر میشم نسبت به الان  بچه سه ساله رو نم ...

پسر من هنوز اونقدری عاقل نشده که بتونم بخوابم اونم بازی کنه میترسم خرابکاری کنه حالا اینا به کنار نمیذاره که بخوابم خونمون با وجود آقا شده پادگان حتی نمیذاره دراز بکشم میگه پاشو‌ بشین

بچه تا کوچیکه انکار ادم‌ راحت تره 

من تا یکسالگی پسرم اصلا چیزی از بچه داری نفهمیدم بعدش دیکه اون یکسال و برام حبران کرد😉😉

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
باهاش بازی کن سرگرم کن من زیاد باهاش حرف میزنم و بازی میکنم فکر کنم واسه همین زود خسته میشه میخوابه

واي من حالشو ندارممممم😫😫😫😫خوابم مياد همش

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
پسر من هنوز اونقدری عاقل نشده که بتونم بخوابم اونم بازی کنه میترسم خرابکاری کنه بچخالا اینا به منار ...

عزيزم بارداري؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
مثلا چند ساعت الان این راحت ۲۰ساعت خوابه درست میشه تا هشت ماه  غلت میزنه پسرتون؟

۷ شب میخواابه تا ۷ صبح فردا .. 

بیدار میشه ۱ ساعت بازی و شیر .. دوباره ۸ میخوابه تا ۱۰ یا ۱۱ 

دوباره ۱ ظهر میخوابه تا ۳ 

دوباره ۵ تا ۶ عصر .. 

۷ شب میخواابه تا ۷ صبح فردا ..  بیدار میشه ۱ ساعت بازی و شیر .. دوباره ۸ میخوابه تا ۱۰ یا ۱۱&n ...

الان که هشت ماهه بازم خوابش اینطوریه؟پسر منم اینطوره نگرانشم تا یکسالگی کم میکنن؟من هزار تا دکتر بردم میگن عادیه میگم خدایی نکرده نکنه مشکل مغز و اعصاب اینا داشته باشه اخه بیشتر جاها نوشته ۱۶ساعت 

الان که هشت ماهه بازم خوابش اینطوریه؟پسر منم اینطوره نگرانشم تا یکسالگی کم میکنن؟من هزار تا دکتر برد ...

الان که ۸ ماهشه همینجوری میخوابه ...قبلا بیشتر بود ..قول میدم بهت هیچ مشکلی نداره 

الان که ۸ ماهشه همینجوری میخوابه ...قبلا بیشتر بود ..قول میدم بهت هیچ مشکلی نداره 

مرسی فدات شم خیالم راحت شد دوران بارداری استرس نداشتم سفر رفتم شش ماه خیلی خوش گذشت شاید بخاطر اونه