2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه از من بود آیا؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو عرف ما هنوز همسریابی به این شکل صورت جالبی نداره، نمیخواستند عکسشون پیشتون بمونه من حق میدم به ...

خب میگم داداشم چندتا قرار اینطوری رفته خسته شده میگه این روش درستی نیس، خودشم بچه مثبته با کسی دوست نمیشه

کلا اینجوط زن یا شوهر پیدا کردن غلطه بعدشم چطور انتظار دارین بهتون اعتماد کنن و عکس بدن؟

اخه الان اکثرا همه عکساشون تو تلگرامو اینستا پر هست، حالا یه عکس با حجاب واسه خواسار فرستادن ایراده؟؟!!

اخه الان اکثرا همه عکساشون تو تلگرامو اینستا پر هست، حالا یه عکس با حجاب واسه خواسار فرستادن ایراده؟ ...

خب واسه خیلیا مهمه عزیزم ممکنه پدرش راضی نباشه یا ازون دخترایی نباشه ک عکسش همه جا هس

من هم خدایی دارم...
خب واسه خیلیا مهمه عزیزم ممکنه پدرش راضی نباشه یا ازون دخترایی نباشه ک عکسش همه جا هس

من مشکلم عکس ندادنشون نیس اینکه معرفه میگه باید نازشونو میکشیدی چرا زود قبول کردی

من مشکلم عکس ندادنشون نیس اینکه معرفه میگه باید نازشونو میکشیدی چرا زود قبول کردی

و اینکه میگه مردا باید کلا سختی بکشن تا همسر پیدا کنن، خب همین حرفا و کارارو میزنن پسرام زیر بار ازدواج نمیرن دیگه

خداییش قحطی دختر تو شهرتون انقدر دختر خوب و خوش سیما هستش من خودم داداش دم بخت دارم اون برای زن گرفتن اصلا وقت و حال نمیزاره واگرنه 20 تا کیس خوب خودم خبر دارم .... تعجب میکنم یعنی خودتون اشنا ندارین این همه دختر خانم و خوب نظر من تو روش خاستگاری و دختر دیدن رفتن تجدید نظر کنید 

خداییش قحطی دختر تو شهرتون انقدر دختر خوب و خوش سیما هستش من خودم داداش دم بخت دارم اون برای زن گرفت ...

ما تو فامیل بیشتر دخترا ازدواج کردن برادرمم کلا از فامیل خوشش نمیاد زن بگیره میگه غریبه بهتره دوستای خودمم سنشون بالاتر ازداداشم هستن که میگه کوچکتر میخوام