2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه از من بود آیا؟؟؟!!!

319 بازدید | 27 پست

تو یه کانال تقریبا مذهبی که مشخصات دختر پسرارو میزاره واسه ازدواج عضو بودم تا واسه برادرم یه مورد خوب پیدا کنم.

چند رور پیش معرف کانال مشخصات یه دختر خانم رو برام فرستاد که بررسی کنین اگه اکی هست باهاشون تماس بگیرین.

منم گفتم مشکلی نیس فقط چون برادرم سخت پسنده و به دل نشستم چهره عروس خانم واسش شرط اول هست لطفا با خانوادشون صحبت کنین که عکس دخترخانمو نشون برادرم بدم اگه پسندید بعد قرار بزارن. معرف هم اول قبول نمیکرد که گفتم برادر من قبلا ۵ قرار اینجوری از کانالتون رفته که اصلا ظاهر اون خانما به دلش نشسته و کلا بیخیال این روش پیدا کردن همسر شده. لطفا راضیشون کنین دو طرف عکس ببینم بعد قرار

گفتم مشکلی نیس فقط چون برادرم سخت پسنده و به دل نشستم چهره عروس خانم واسش شرط اول هست لطفا با خانوادشون صحبت کنین که عکس دخترخانمو نشون برادرم بدم اگه پسندید بعد قرار بزارن. خانم هم اول قبول نمیکرد که گفتم برادر من قبلا ۵ قرار اینجوری از کانالتون رفته که اصلا ظاهر اون خانما به دلش نشسته و کلا بیخیال این روش پیدا کردن همسر شده. لطفا راضیشون کنین دو طرف عکس ببینم بعد قرار. خانمه گفت طرف گفته عکسو تو سکرت چت میفرستن براتون و مشخصات خانم رو دادن.

با مادر دخترخانم که صحبت کردم گفتن عکسو فقط یه دیقه میتونین ببینین بعد پاک میشه! منم گفتم خب الان برادرم پیشم نیس، من هروقت دیدمش میخوام نشونش بدم که قبول نکردن منم گفتم هرجور صلاح میدونین که گفتن صلاح ما تو اینه.

به معرفه که گفتم این مسخره بازیی چیه چرا اینجوی میکنن، کلی باهام بحثو دعوا که اونا اصلا عکس نباید بدن برادرتون باید سختی بکشه تا بتونه زن بگیره، شماها باید هزینه کنینو برین سرقرار، چرا خانواده پسرا اینجوری شدن چرا ناز عروس خانم نکشیدین تا گفتن عکس نمیدیم شما قبول کردین!! چرا اینا باید بهتون اعتماد کنن وقتی نمیشناسنتون، منم گفتم اگه اعتماد ندارن یه عکس بفرستن چطوری میخوان دختر بدن به غریبه و من که عکس بیحجاب نخواستم یه عکس ۳در۴ محجبه هم میفرستادن کفایت میکرد و کلا میگفتن چرا باسیاست رفتار نکردین و نازشونو نکشیدین تا عکس بدن!! به نظرتون من ندیده و نشناخته باید التماسشون میکردم یا به اصلاح ایشون نازشونو میکشیدم؟

اووووف 😧

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خدایی تو 2019 اینجوری میخاید ازدواج کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اصلا شوک شدم 

👄💄👠

اخه شما با یه عکس میخواین چکار کنین؟
اونم توی این دوره زمونه
بعد بضیا میان میگن خواستگار نیس ازدواج کم شده
خب همین کارارو میکنن دیگه
مگه عهد بوقققققه

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....