2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خدا گفتم اگه قرار سقط شه تو ماه های اول بشه تا آدم خیلی وابسته نشده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
توی آزمایشش مشکل هست ولی اجازه سقط نمیدن،میخوام ببینم کسی بوده انجام داده باشه باقرص یا امپول؟

چه مشکلی 

حتما جدی نیست

یا حتما قابل حله که اجازه سقط نمیدن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

وای

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
چه مشکلی  حتما جدی نیست یا حتما قبل حله که اجازه سقط نمیدن

تو ازمایش مرحله دوم مشکل داره دکترش گفته خطرناکه ولی باید امینو بدی بعد سقط کنی آمینوهم یکماه بعد جوابش میاد این میخواد زودتر سقط کنه

نه عزیزم نمیدن ده جا رفته،همش چرت میگن 

مشکلش چیه عزیزم؟شاید جدی نیست بخاطره همسن اجازه سقط‌نمیدن.

من یادمه توسونوم بچم اکوژنی قلبی داشت دکتره گفت دوباره بیا اگ کوچیکترنشده بود سن بارداریتو میاریم پایین وسقط کن.

اگرم قابل حل باشه ک نه شاید بعدتولدبهترشه.

ک خداروشکرالان رفع شده