2789
عنوان

الرژی و حساسیت

4038 بازدید | 10 پست

پسر 7 ساله دارم ک یکساله اومدیم چابهار مدام ابریزش بینی و سرفه میکنه میبرم دکتر خوب میشه باز هفته بعد با همبن علایم مریضیش شروع میشه تقریبا 21روز طول میکشه ک  با دارو خوب بشه.  باز هفته بعد همونه. ویگه خسته شدمدنمیدووم چه کنم دکتر الرژی خوب شیراز معرفی میکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پسرمو بردم تو درمانگاه امام رضا دکتر سهیلا آل یاسین پسرمو با یه نسخه خوب کرد انقد دستش خوب بود دکتر هدایت اکبری هم میگن خوبه پسر داداشم میره پیشش 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من دخترمو میبرم پیش دکتر حسین اسماعیل زاده الان نزدیک دوساله خوب شده بود دو سه روزه خیلی بد سرفه میکنه حالا رفتم طب سنتی شربت زوفا گرفتم بهتر شده راستی تو درمانگاه امام رضا میشینه طبقه۵

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭
من پسرمو بردم تو درمانگاه امام رضا دکتر سهیلا آل یاسین پسرمو با یه نسخه خوب کرد انقد دستش خوب بود دک ...

سلام پسر شما هم مدام ابریزش داشت؟؟ بهش چه دارویی داد؟؟ یکساله زندگی ندارم از بس مریضه

سلام پسر شما هم مدام ابریزش داشت؟؟ بهش چه دارویی داد؟؟ یکساله زندگی ندارم از بس مریضه

پسر من فصل بهار دماغ و گوشاشو میکند و ابریزش داشت و سرفه های شدید داشت داروهاش هم قرص آیروکاست داد و شربت لوراتادین و یه قطره بینی که اسمشو یادم نیست ولی سخت گیر اوردم و اسپری مخصوص آسم چون پسر من نفسش میرفت البته قبلش براش تست آلرژی انجام داد

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
پسر من فصل بهار دماغ و گوشاشو میکند و ابریزش داشت و سرفه های شدید داشت داروهاش هم قرص آیروکاست داد و ...

ممنون عزیزم. میبرم پیشش حتما... مرسی از راهنماییت