2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کارت هدیه خیلی خاصه؟ 😜 اگه حوصله داره حیوون خونگی مث پرنده یا جا واسه پرورش گل و گیاه داره گل خوشگل، اون وقت با هدیه تو زندگی می‌کنه ...

اگه نه یه چیز کاربردی که نشون بده به عنوان همسر بیشتر از بقیه می‌دونی چی لازم داره!

البته لحن پرسش شما یه حوریه که شاید داری برای زوجی که سالگرد ازدواج میگیرن کادو می‌بری در این صورت همون کارت هدیه خوبه نیاز نیست خاص باشه به‌دربخور باشه کافیه

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
خب پیشنهاد بدین

خوهمین نمیدونم شوهر ندارم که بهش فکرکنم  ولی بنظرم اصل کادو مهم نیست اینکهچطوری بهش بدی مهمه.مثلامن امسال روز مادر کادومو تو شکلات قلبی گذاشتم.تواینستا یه سربزن راههای قشنگی هست.مثا یه چیزی به سقف اویزونه /یه بند داره میکشی مثلا پولا میریزه روسرش یاهرچیزی دیگه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

شاید باورتون نشه ولی من برای اولین سالگرد ازدواجمون جعبه ابزار خریدم براش چون ماشین خریدیم جعبه ابزار نداشت منم براش همونیو خریدم که خیلی لازم داشت البته با ابزارای داخلش خریدما رمانتیک نبود ولی خیلی احتیاج داشت

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞

بالبینگ چهره خیلی خوبه، بنظرم خیلی خاصه😍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
آرررررع این خیلی خوبهههه فقط چجوری میشه خرید همه جا ندارن:(

یه پیج داخل اینستا داشتم

برم چک کنم ببینم هنوز دارمش یا نه

آی دیشو میدم بهت عزیزم

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢