2777
2789
عنوان

درد سینه بعداز مصرف کلومفین

178 بازدید | 6 پست

سلام خانومایی که کلومفین مصرف کردین میخوام بدونم شماهم بعدش درد سینه داشتین ؟ واین درد از کی شروع شد و تا کی ادامه داشت من خودم از روز 13 یا 14 شروع شده و الان که روز 24 دوره هستم هنوز ادامه داره دردشم کل سینه ست میخوام بدونم میتونه از بارداری باشه یا از عوارض قرصه .

البته من لتروزل و کلومفین باهم خوردم ولی شنیدم سینه درد از عوارض کلومفینه.

سر خود خوردی آخه این دوتا رو باهم نمیخورن تخمدونات رو میترکونه

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکترم نوشت

پس دکترت زیاد خوب نیست حتما عوضش کن

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
اینجا خیلیا بودن که هردوشو مصرف کردن

چون تخمدونات بیش از حد تحریک میشن و امکان ترکیدنش هست چون دوتا از قویترین داروهای تحریک رو بهت داده

چون تخمدونات بیش از حد تحریک میشن و امکان ترکیدنش هست چون دوتا از قویترین داروهای تحریک رو بهت داده

نمیدونم والا ولی زیاد شنیدم که دوتاشو باهم تجویز کردن . شایدم با توجه به شدت تنبلی تخمدانم اینطور تجویز کرده . دکتره هم تقریبا بهترین و باتجربه ترین دکتر شهرمونه.