2821
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش کودک

126 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

دختر من 5 سالشه و پریروز خودش گفت میخواد گوشش رو سوراخ کنه و من اصلا اصراری روی این قضیه نداشتم

بردمش دکتر و واسش گوشش رو سوراخ کرد ولی از شانس بد یکی از گوشواره ها شب قبل از خوابیدن افتاد از گوشش و هر کار کردم نشد دوباره بندازم واسش

دوباره دیروز بردم و واسش سوراخ کردش ولی چون درد داشت سرشو تکون داد تفنگه جا به جا شد و پشتی گوشواره جا نرفت و دیگه هم نزاشت با دست واسش بندازم گوشوارهه رو

حالا یکی از دوستام گفت وقتی خوابش عمیقه واسش بیحسی لیدوکایین بزن و تو خواب گوشوارشو بنداز واسش

الان هر کار میکنم انگار پشت گوشش یه کوچولو بسته شده

گوشواره تا وسط بیشتر میره داخل و اخرش جا نمیره 

به نظرتون اگه با یه کم ور رفتن یا یه فشار کوچیک باز کنم گوششو ایراد داره؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی توخواب نه.تو بیداری یه جوری سرگرمش کن گولش بزن یه لحظه فشاربدی بازمیشه شاید دلت نمیاد

میگم اصلا تو بیداری نمیزاره دست بزنم به گوشش حتی

چون طفلی خیلی اذیت شده

اگه بخوام بزارم واس بیدار شدنش باید بزارم حداقل چند سال دیگه به نظرم

اونوقت خیلی ضایعه که یه گوشش سوراخ باشه اون یکی نه

اره با یه کوچولو فشار باز میشه فکر کنم فقط پوست اورده یه کم سوراخ پشتی

اره دخترمنم چهارسالشه سوراخ کردم ولی بعد یه هفته تقریبا دربیار طلا بنداز الکل سفید بزن عفونت نکنه.اگه عفونت کرد پماد تتراسایکلین بزن

اره دخترمنم چهارسالشه سوراخ کردم ولی بعد یه هفته تقریبا دربیار طلا بنداز الکل سفید بزن عفونت نکنه.اگ ...

واسش پماد جنتیکس میزنم که عفونت نکنه

حتما هم بعد از یه هفته طلا میندازم واسش

میگم یعنی توخواب شوک بهش واردنشه.اون میترسه وگرنه چیزی نیس،از مادری کسی کمک بگیر

والا مامانم بدتر از منه

کلی دعوام کرد که چرا به حرفش گوش کردی و بردی گوششو سوراخ کردی واسش

خودمم میگم نکنه تو خواب اذیت بشه

البته چون یه کمم سرماخوردگی داشت بهش استمنافن دادم و شاید کمتر دردشو حس کنه و خوابش سنگین تر باشه از بقیه شبها

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز