2777
2789
من متنفرم از این چیزا 😔

ببین هرچی محدود کنی بیشتر میره سمتش.یواشکی میره.

من خیچوقت شوهرم محدود نکردم،با من مشروب میخوره تازه سالیییی شاید دو سه بار ولی مطمئنم اگه هی میگفتم نخور همش با دوستاش میخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدم عزیزم بخدا رو هوام شوهرم گفته اگه بخای جدا شیم خودمو میکشم😔

خوب معلومه که دوست داره بگواگه میخوای باهات ادامه بدم باید کاراتوبزاری کنار...ببخشید همسرت چندسالشه مگه؟؟؟

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤
ببین هرچی محدود کنی بیشتر میره سمتش.یواشکی میره. من خیچوقت شوهرم محدود نکردم،با من مشروب میخوره تاز ...

والا من خیلی محدود نمیکنم ولی وقتی بهم قول داده بود نامردی کرد سر قولش نموند😔

خسته تر از کلمه خسته☺
واسن دعا کن عزیزجان که چیز مهمی نباشه 😭😭😭

انشالله که چیزی نیست بعضی هاچون بچشون داره بزرگمیشه فشاریابه دنده هاشون یابه پهلوهاشون میاد

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤
خوب معلومه که دوست داره بگواگه میخوای باهات ادامه بدم باید کاراتوبزاری کنار...ببخشید همسرت چندسالشه ...

۷۴ اره گفته کنار میزارم ولی میترسم بهش اعتماد کنم 

خسته تر از کلمه خسته☺
۷۴ اره گفته کنار میزارم ولی میترسم بهش اعتماد کنم 

اعتمادکن بهش...توی سنی که دوست داره تجربه کنه متاسفانه 

اعتمادکن بهش...توی سنی که دوست داره تجربه کنه متاسفانه 

اره بچه ها ببخشید ناراحتتون کردم اگه خودمو خالی نمیکردم حتما یه بلایی سرم میومد الان حس میکنم یکم اروم شدم ولی بازم خوابم نمیبره شاید قرص خوردم نمیدونم

خسته تر از کلمه خسته☺
اره بچه ها ببخشید ناراحتتون کردم اگه خودمو خالی نمیکردم حتما یه بلایی سرم میومد الان حس میکنم یکم ار ...

بی خیال ....الان بخواب فردا خوب فکرکن بعد درستوحسابی تصمیم بگیربرای زندگیت