2777
2789

طوری که همه ناراحتیا و حرفای دلتونو بهش بگید و اونم گوش بده.عکس العملش چی بوده؟؟

امروز کلی براش حرف زدم از ناراحتیام گفتم اونم کلی گوش داد وسطش هیچی نگفت آخرش فقط گفت خوب خالی شدی خودتو ناراحت نکن بریم یه چای بخوریم😐😐منو بگی میخواستم کله دوتامونو بکوبم تو سقف😠اخه آدم اینقدر خونسرد😢😥

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر به دیر 

بغلم میکنه و دستمو میگیره و جمله معروف امید بخدا درست میشه میگه و بحث رو خاتمه میده 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

منم چند شب پیش درد دل کردم باهاش سکوت کرد و اخرش بغلم کرد و گفت درست میشه هرروز یه موضوعیو بهونه نکن تا فکرو خیال بکنی خیلی لاغر شدی صورتت اندازه کف دست شده😐😐😐

❤خدایا سپاسگذارم که برای مصاحبه کاری دعوت شدم❤

اخرین بار راجب اخلاقای بد بابام با نامزدم درد دل کردم کلی قربون صدم رف اخرشم گف خودم میشم دلیل خنده هات نبینم بابات ناراحتت کنه به شوخیم گف میکشمش😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دیر به دیر  بغلم میکنه و دستمو میگیره و جمله معروف امید بخدا درست میشه میگه و بحث رو خاتمه مید ...

باز واسه شما خوبه حتی میشه گفت عالیه ولی این شاید نمیدونم هنگ میکنه موقع دردودل😑انگار یه کوه میزارم رو دوشش

من  از عمش ناراحت بودم  خیلییییییی ولی بهش نگفته بودم دیگه نتونستم تحمل کنم نشستم کلی باهاش حرف زدم یکمم اشک ریختمممم یعنی فیلم هندی بود قشنگ

حرفام که تموم شد کلییی دل داری دار بعدم گفت دیگه نمیذارم ببینیش که ناراحتت کنه و از این به بعد حرفاتو نگه ندار که اذیت بشی من مردت شدم که باهم مشکلات رو حل کنیم نه تنهایی غصه بخوری

مردممممم براش واقعا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

میدونی چرا اینطوری رفتار کرده؟ چون مردا انتظارشون از طرف مقابلشون وقتی دارن باهاش درددل میکنن یا فکرشون مشغوله اینه که سکوت کنن و شنونده باشن 

الان طفلک شوهرت فکر میکنه بهترین مخاطب بوده برات و بهترین همدم و یار😂😂😂

دیگه نمیدونه ما زنا اینجور وقتا امیدواری دادن و دلداری دادن دلمون میخواد

عزییییزم این مردا چقد کوشولوان

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
منم چند شب پیش درد دل کردم باهاش سکوت کرد و اخرش بغلم کرد و گفت درست میشه هرروز یه موضوعیو بهونه نکن ...

وای اینم میخواد بگه غصه نخور میگه صورتت شده یه مشت😂😂😂

من  از عمش ناراحت بودم  خیلییییییی ولی بهش نگفته بودم دیگه نتونستم تحمل کنم نشستم کلی باها ...

آفرین نمونه یک مرد با سیاست که بلده اینجور مواقع چجوری رفتار کنه😎

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟