2777
2789

خودم بزرگ شده خانواده ای هستم که تنش و دعوا توش عادی بود والانم با مشکلات روحی درگیرم همیشه ....

امروز بچه ی یکی از فامیلا که عاشقمه و خیلی دوسش دارم اوند خونمون ینی خودش زنگ زد بیام بیارمش خونمون ....نرمال نبود اصلا 6 سالشه همیشه غرق بازی میشه خونمون با دخترم با وسایلا و وسط بازی هم میاد میپره بغلمو بوس میکنیم همو و میگه عاشقتم ....ولی امروز فرق داشت ...سفره افطارو چیدم نیومد سر سفره گفتم حتما رفته اتاق دخترم بازی کنه رفتم دیدم نشسته تو راه رو و زل زده به زمین و ناخوناشو می جوهه ....گفتم خاله جون بیا شام گفت نمیخورم رفت اتاق بازی بازم نیم ساعت دیگه رفتم بهش سر زدم دیدم بازم یه گوشه کز کرده بغلش کردم نوازشش کردم گفتم نازه من چرا اینقدر ناراحتی گفت نه چیزی نیس خوابم میاد بعد گفت شیر میخوام بعد گفت کباب می خوام همش بهونه و بهونه .....گفت بریم با ماشین دور بزنیم گفتم باشه همش میگفت گوشی بده زنگ بزنم مامانم گوشی و میدادم می گفت نه ولش کن ....چشمای معصومش همش پر میشد .....ولی خودش و نمیشکست رفتیم بیرون گفت خاله میشه بستنی بخری برا مامان بابام ؟؟گفتم براچی گفت میخوام خوشحالشون کنم آخه دعوا کردن میخوام خوشحال بشن گفتم باشه تو بستنیتو بخور بستنیش تو دستش موند آب شد و خودشم خوابش برد .....بردیم رسوندیم خونشون از وقتی اومدم همش بغض میکنم ....

ما پدرمادرا گاهی چقدر خودخواه و ظالم میشیم که بابچه هامون این کارو میکنیم و خبر نداریم بچه هامون چی میکشن 😞مطمنا اون پیش مامانش احساستشو بروز نمیده ومادرش هم از بس درگیره دعواست توجه نداره به کارهای ریز بچه اش ....ولی چون من حواسم بهش بود دقیقا میفهمیدم رفتارهاش و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه..وقتی خواهر زادم تو اوج بچگیش از دعوای مامان باباش میگفت باش هق هق گریه کردم متاسفانه واسم درس نشد ک جلو بچه هام با همسرم دعوا نکنم😔

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

دنیای بچه ها خیلی کوچیکه

بچه من شش ماهه بود، تو یه فیلم زن و شوهره دعوا میکردن، میترسید و جیغ میزد و گریه میکرد

خیلی مواظبم جلوش بحث نکنیم. واقعا میترسه

حتی با صدای بلند میخندیم، اول با تردید نگاه میکنه. مطمئن که میشه دعوا نیست، میخنده

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
واقعا خاک تو سرمون من خودم شخصا عصاب ندارم با بچم خیلی بدرفتاری میکنم خااااااااک بر سرم😐

از امضات معلومه اعصاب نداری خواهر😁...

اما دور از شوخی چله بگیر..بگو تا 40 روز نباید عصبانی شم...کم کم عادت میکنی 

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥
واقعا خاک تو سرمون من خودم شخصا عصاب ندارم با بچم خیلی بدرفتاری میکنم خااااااااک بر سرم😐

دورازجون عزیزم منم خیلی با دخترم دعوا میکنم ولی سریع یادم میفته که اینا امانتی خدا هستن پیش ما

اگه بدونن پدر و مادرا😭😭😭😭😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰