دارم از رمم به فلش فیلمایه بچمو میریزم رمم جا نزاره هی این میاد فلشم جا داره ها نمیدونم چیه معنی کنید فداتون .
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘
یه جارو اشتباه کردی داره فیلمهارو کپی میکنه رو خود رم. تنظیماتشو درست کن که فیلما بره رو فلش. این پیغام میگه تو داری چیزی رو میفرستی به رم در حالیکه رم جا نداره و باید بعضی فایلهاتو حذف کنی
اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا
یه جارو اشتباه کردی داره فیلمهارو کپی میکنه رو خود رم. تنظیماتشو درست کن که فیلما بره رو فلش. این پی ...
یعنی رمم پره؟
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
آره. تو داری فایلهای روی رمو میریزی رو خود رم دوباره. تنظیمش کن که بریزه رو فلش. یا اگه تنظیماتت درسته فبلمهارو یکی یکی بفرست رو فلش. شاید برا دستگاهت زیاده این دستور که میگه حافظه نداری
آره. تو داری فایلهای روی رمو میریزی رو خود رم دوباره. تنظیمش کن که بریزه رو فلش. یا اگه تنظیماتت درس ...
مرسی میگم اخه فلشم خالبه
دونه دونه فیلمارو بفرست ببین میره یا نه. شاید ایراد از دستگاهت باشه. یا تنظیمات فرستادنت مشکل داره یا حجم این دستور برا دستگاهت زیاده. هم تنظیماتتو چک کن و هم دونه دونه امتحان کن. اگه چک کردی و تنظیمات مشکل نداشت و دونه دونه هم نشد فقط یه احتمال هست اونم اینه که فلشت سوخته
دونه دونه فیلمارو بفرست ببین میره یا نه. شاید ایراد از دستگاهت باشه. یا تنظیمات فرستادنت مشکل داره ی ...
مرسی